Aslı Şen ile Metin Şen'in 22 yıllık evililiği bitiyor mu?

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in oğlu ve Turizm ve bilişim şirketleri sahibi Metin Şen'in 22 yıl önce hayatını birleştirdiği Aslı Şen ile evliliğinde kriz çıktığı, çiftin evlerini ayırdığı öğrenildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen geçtiğimiz ay babasını ziyaret için gittiği Bodrum'da rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Metin Şen'in beynine pıhtı attığı ortaya çıkmıştı. Bir süre sağlık sorunları yaşayan ve eski sağlığına kavuşan Metin Şen ile Aslı Şen'den kötü haber geldi.

2000 yılının yazında hayatını birleştiren sosyetik güzel Aslı Şen ile Metin Şen'in arası açıldı. İki erkek çocuğu bulunan çift evlerini ayırdı. Çiftle ilgili üzücü gelişmeyi Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde duyurdu.

 EVLERİNİ AYIRDILAR


İşte Bülent Cankurt'un ''22 yıllık evlilik bitiyor mu?'' başlıklı yazısı...


Ardı ardına gelen mutsuz evlilik ve boşanma haberleri maalesef hız kesmeden devam ediyor! Kara bulutlar bu kez, Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in küçük oğlu Metin Şen ile eşi Aslı Şen'in evliliklerinin üzerine musallat olmuş!

Evet; yanlış okumadınız... Temmuz 2000'de, bin 500 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle evlenen çiftin şimdiye kadar tartıştığını bile duymadığım için önce inanamadım. Ancak çifte yakın kaynaklardan durumun oldukça ciddi olduğunu, hatta evlerini bile ayırdıklarını öğrenince de çok üzüldüm. Boylarınca iki oğlu olan çiftin, 22 yılın ardından arasına ne girdi öğrenemedim ama umarım sorunları neyse çözmeyi başarır ve evliliklerini kurtarırlar.

Bu arada, hatırlarsanız; geçen ay Metin Şen'in Bodrum'da beynine pıhtı attığını yazmıştım. Sosyete kulislerinde, Metin Bey'in, evliliğinde yaşadığı bu sorundan dolayı beynine pıhtı attığı konuşuluyor.

 

Aslı Şen ile Metin Şen'in 22 yıllık evililiği bitiyor mu? ile ilgili etiketler Metin Şen Aslı Şen boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.