Metin Şen'den korkutan haber! Beynine pıhtı attı

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen sevenlerini korkuttu. Aslı Şen'le mutlu bir evlilik sürdüren Metin Şen'in Bodrum tatili sırasında beynine pıhtı attı. Kötü haberi Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazısında duyurdu. İşte Metin Şen'in sağlık durumu...

Turizm ve bilişim şirketleri sahibi Metin Şen, babası Ali Şen'i ziyaret etmek için gittiği Bodrum'da rahatsızlandı. Apar topar hastaneye kaldırılan işadamının beynine pıhtı attığı anlaşıldı.

Kötü haberi Bülent Cankurt bugünkü köşesinde duyurdu. İşte Metin Şen'in sağlık durumu...

 YÜRÜYÜŞ SONRASI FENALAŞTI


Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen sevenlerini korkuttu. Geçen cuma, eşi Aslı Hanım, oğulları Berke ve Batu ile Bodrum'da yaşayan babası Ali Şen'i ziyarete giden Metin Bey'in hastanelik olduğunu öğrendim. Metin Bey, cumartesi sabahı yürüyüşe çıkmış ve yürüyüşünü bitirip eve döndüğü sırada fenalaşmış.

Hastaneye kaldırılan Şen'in beynine pıhtı attığı ortaya çıkmış. Metin Bey şu an iyiymiş ama tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede kalacakmış.

Bu arada Metin Şen'i Allah korumuş. Doktorlar, pıhtı atmasının vücutta ve beyinde kalıcı hasarlar bırakabileceğini belirtip Metin Bey'in çok şanslı olduğunu, hemen hastaneye getirildiği için hasarsız atlattığını belirtmiş. Şen'in başta babası, eşi ve çocukları çok kaygılansa da doktordan aldıkları bu bilgi ile derin bir oh çekmişler.

 

Metin Şen'den korkutan haber! Beynine pıhtı attı ile ilgili etiketler Metin Şen Aslı Şen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.