Aslı Enver'in sevgilisi Kerem Tunçeri 4 kadın tarafından ifşa edildi!

Ünlü oyuncu Aslı Enver'le yeni bir aşka yelken açan eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin sosyal medya hesabı üzerinden gönderdiği mesajlar ifşa oldu. Tunçeri'nin son olarak genç model Hande Taşkın'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı.

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile sosyal medya üzerinden mesajlaştığını iddia eden 4 kadının arka arkaya yaptıkları paylaşımlar bir anda gündeme oturdu.

İddialara göre Kerem Tunçeri'nin sosyal medyayı aktif olarak kullanan bu 4 kadın ile Instagram üzerinden mesajlaştıkları ortaya atıldı.

İLK ÖNCE BEREN GÜNEY

Instagram'da Beren Güney ismiyle yer alan bir kullanıcı Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları ifşa etti.

 Aslı Enver'in sevgilisi Kerem Tunçeri 4 kadın tarafından ifşa edildi!

2. İSİM MODEL ECEM

İlk paylaşımın ardından bu kez model olduğu öğrenilen Ecem isimli bir kullanıcı da Kerem Tunçeri ile Instagram'da bu yazışmaları gerçekleştirdiğini takipçilerine duyurdu.

Aslı Enver'in sevgilisi Kerem Tunçeri 4 kadın tarafından ifşa edildi! - Resim : 2

3. İSİM ELİF ŞEN

İki kadının paylaşımları sosyal medyada bir anda gündeme oturduktan sonra ise bu kez 3. bir isim ortaya çıktı.

Aslı Enver'in sevgilisi Kerem Tunçeri 4 kadın tarafından ifşa edildi! - Resim : 3

TAKİPÇİLERİNE DUYURDU

Elif Şen isimli kadın kendisinin Kerem Tunçeri'den aldığı mesajlar ve karşılıklı mesajlaşmalarını takipçilerine duyurdu. Üçüncü ismin de ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada bir anda Kerem Tunçeri'nin ismi en çok arananlar listesine girdi.

VE SON İSİM HANDE TAŞKIN

Kerem Tunçeri'nin attığı mesajları yayınlayan son isim ise genç model Hande Taşkın oldu. Tunçeri'nin attığı mesajları ifşa eden Taşkın, eski basketbolcunun mesajlarını yayınlayan 4. isim oldu.

Aslı Enver'in sevgilisi Kerem Tunçeri 4 kadın tarafından ifşa edildi! - Resim : 4

 

 

 

Aslı Enver'in sevgilisi Kerem Tunçeri 4 kadın tarafından ifşa edildi! ile ilgili etiketler Aslı Enver Instagram Sosyal Medya beren güney Hande Taşkın kerem tunçeri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.