Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk pozlarını paylaşmıştı! Bu kez de Sinan Akçıl'ın mesajını ifşa etti!

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk pozlarını paylaşarak ikilinin aşk yaşadığını dile getiren Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun bu kez Sinan Akçıl'ın kendisine attığı mesajı ifşa etti.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk görüntüleri gündem olmuştu. Videoyu yayınlayan Elif Vurgun bu sefer Sinan Akçıl'dan kendisine gelen mesajı paylaştı.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk pozlarını paylaşmıştı! Bu kez de Sinan Akçıl'ın mesajını ifşa etti!

''AFERİN KIZ SANA''

Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın ile aşk pozuna Sinan Akçıl’dan ilginç bir yorum geldi. Sinan Akçıl, Erdoğan ile Taşkın’ın aşk videosunu yayınlayan Elif Vurgun’a Instagram’dan mesaj attı.Taşkın’ın kardeşi Vurgun’a, “Aferim kız sana” diye mesaj gönderdi. Vurgun ise mesajı Instagram’dan paylaştı.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk pozlarını paylaşmıştı! Bu kez de Sinan Akçıl'ın mesajını ifşa etti! - Resim : 2

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk pozlarını paylaşmıştı! Bu kez de Sinan Akçıl'ın mesajını ifşa etti! ile ilgili etiketler Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan Sinan Akçıl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.