Aşkları ve videoları sosyal medyada gündem olmuştu! Banu Berberoğlu ile sevgilisi Mehmet Kaya ayrıldı

Youtube hesabından paylaştığı videolarla dikkat çeken Banu Berberoğlu ile ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Bir süredir ortalarda görünmeyen Berberoğlu'nun sevgilisi Kaya, ayrıldıklarını sosyal medya hesabından ''Önemli bilgi' notu düşerek yaptığı paylaşımla duyurdu.

YouTuber Banu Berberoğlu ve sevgilisi Mehmet Kaya'dan üzen haber geldi. Youtube'den paylaştıkları videolarla ve aşklarıyla konuşulan ikili ile ilgili üzen haberi Mehmet Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

''AYRILALI 2-3 AY OLDU''

Memhmet Kaya, 'önemli bilgi' notunu düşerek paylaştığı gönderide ayrılık haberini şu ifadelerle aktardı:

''Herkese merhaba. Biz karar aldık, Banu hanım ile ilişkimizi bitirdik. Bu durumu sizinle paylaşmadık. Bu kararı alalı 2-3 ay oldu. Ama gelinen son durumda, sürekli sorulan soruların cevabı olsun diye ilk ve son kez yazıyorum. Kendisi dünyanın en saygı değer, çok iyi insanlarından birtanesidir. Bütün iyiliklerin onu bulmasını ve kendi hayatında başarı diliyorum.Ama hayatlarımız kısıtlayıcı sorular ile paylaşılan videolar, yapılan yorumlarda iki insan üzerinden değişik ve popülerlik kazancam diye her türlü algı, yapmaya çalışan, sapkın davranışta bulunan durumları bırakın artık. Hayat devam ediyor. Teşekkürler... İsteyenler hemen takipten çıkabilir. Eskisi gibi insanları sürekli çekecek kafa yapım yok. İki tarafa da soru sormayın kalp kırmayın.''

Aşkları ve videoları sosyal medyada gündem olmuştu! Banu Berberoğlu ile sevgilisi Mehmet Kaya ayrıldı

Sosyal medya fenomeni Banu Berberoğlu ise henüz bir açıklama yapmadı...

 

Aşkları ve videoları sosyal medyada gündem olmuştu! Banu Berberoğlu ile sevgilisi Mehmet Kaya ayrıldı ile ilgili etiketler YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.