Arıza 8. bölüm full izle!

Arıza 8. bölüm full izle! Arıza 8. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 1 Kasım Pazar akşamında Arıza 8. bölüm tek parça olarak Show TV'den izlenebilecek.

Arıza 8. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 8. son bölümü 1 Kasım Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Arıza 8. son bölümünde; Ali Rıza sonunda içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmuştur. Şimdiki tek amacı ise Burak’ı öldürmektir. Arıza 8. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube'de izlenebilecek.

ARIZA 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Rıza sonunda kendisine yapılan yardımlarla moloz yığınlarının arasında kurtulur. Artık bir an önce kendisine gelerek yapmak istediği tek şey Burak’a haddini bildirmektir. Ancak haberi alan Haşmet kısa zamanda buna engel olurken daha büyük dertlerin de sırada beklediğini bilmektedir.

Arıza 8. bölüm full izle! - Resim : 2

Halide ise yurt dışında doktorluk yapmak adına başvuru yaptığı bir yardım kuruluşu tarafından kabul görür. Haşmet de kızını ve ailesini korumak adına kendisine zorlu bir görev alır. Ali Rıza da bu görev esnasında Haşmet’in dediklerini yapmak durumundadır. Ancak bu işin sonunda herkesi bir sürpriz beklemektedir.

Arıza 8. bölüm full izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 8. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.