Yaşar İpek

YAŞAR İPEK KİMDİR?

Sanatçı Yaşar İpek, 22 Aralık 1979 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Müziğe ve sinemaya çocuk yaşta başlayan Yaşar İpek, 6 yaşındayken ailesine ait film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinemaya başlamıştır. Daha sonra, on yaşına kadar 9 adet sinema filminde çocuk yıldız olarak rol aldı.

Sonrasında vatani görevini yapmak icin askere giden Yaşar İpek, ordu evinde şarkı söylemeye devam etti. Askeri görevini tamamladıktan sonra, aşık olduğu mesleği yapmaya karar verir. 2003 - Bir Alo De, 2005 - Sözüm Ona Sevdin, 2007 - Arada Bir, 2010 – Eyvah, 2012 - Kapı Zili, 2015 – Sus, 2016 – Haybeye İsimli çalışmalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Yaşar İpek, Pdnd Müzik çatısı altındaki ilk single şarkısı Yalnız Kalacaksın’ı 2017’de piyasaya sürdü. Bir süredir birlikte olduğu hatta birlikte klip çektiği Seren Serengil ile 2018 mayıs ayında Fransa’da nikah masasına oturdu. Haklarında birkaç kez boşanacakları iddiaları çıkan ikili, 2019 ağustos ayında boşanma kararı aldı.

Yaşar İpek'in uzayan parmakları alay konusu oldu!
Yaşar İpek'in Dilan Polat itirafı gündem oldu! Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu
Şarkıcı Yaşar İpek komşusuyla karakolluk oldu: ''5 aydır beni rahatsız ediyor'' Şarkıcı Özay Bakır'ı ölümle tehdit eden Seren Serengil ve Yaşar İpek'in cezası belli oldu Yaşar İpek ile eski eşi Seren Serengil’in "tehdit" davasının görülmesine devam edildi Eski eşler Seren Serengil ile Yaşar İpek davasında yeni gelişme Seren Serengil'in estetiksiz eski hali hayrete düşürdü! İşte gençlik fotoğrafları ve eski eşleri Seren Serengil ile eski eşi Yaşar İpek'in boşanmasında şoke eden Ebru Gündeş detayı Yaşar İpek'ten Afgan mülteci çağrısı! İçişleri Bakanı Soylu'ya seslendi! "Bunlar nedir Allah Aşkına! Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'in kızkardeşi Hazal İpek'e büyük şok! 4 yıl hapsi istendi Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın son sağlık durumu nasıl? Yaşar İpek'ten açıklama Seren Serengil'e 'eski görümce' şoku! Yaşar İpek'in kız kardeşi soluğu savcılıkta aldı! Kısıtlamaya rağmen içeriden 100 kişi çıktı Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil’in eski eşi kaç yaşında? Ünlü sunucu boşandı! Canlı yayında tuhaf soru: Beleş mi aldın karıyı? Yaşar İpek kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Seren Serengil ile Yaşar İpek boşanamadı Yaşar İpek: Benim de yaşamam gerekiyormuş! Yaşar İpek cezaevinde konser verecek! Yaşar İpek'in kız kardeşi kimdir? Annesi kimdir? Yaşar İpek adliyeye giderek teslim oldu! Yaşar İpek hapis cezasına çarptırıldı! Yaşar İpek kimdir? Hapse mi giriyor? Suçu ne? Teknede bikinisiyle dans etti! Yağmur Sarnıç kimdir? Yaşar İpek ile yasak aşk mı? Yaşar İpek Yağmur Sarnıç ile aşk mı yaşıyor? "Yaşar İpek trans bireyle ilişki yaşadı" Yaşar İpek'e zorlama hapsi cezası!