Düğün öncesi ilk kriz!

Temmuz ayında Yaşar İpek ile dünyaevine girmeye hazırlanan Seren Serengil, bir takipçisinin görümcesi Eylem İpek'le barışma teklifine "Asla" diyerek karşılık verdi.

Temmuz ayında Yaşar İpek'le nikah masasına oturacak olan Seren Serengil görümcesi Eylem İpek'le barışmayı kabul etmiyor.

BARIŞMAYI KABUL ETMEDİ

Serengil, bir takipçisinin "Serom, görümcenle (Eylem İpek) barışın. Yaşar'ı üzmeyin arada kalmasın ne olur. Düşmanlar sevinmesin Eylem'i tanımam ama senin yüreğinin güzelliğini biliyorum. Bu durumunuza çok üzülüyorum. Geçmişe mazi geleceğe merhaba diyerek şu yalan dünyada kırmasın kimse kimseyi. Yaşar'ı seviyorsun biliyorum, onun üzülmesini istemezsin. Bitsin bu aranızda her ne var ise. Lütfen bizde çok üzülüyoruz." yorumuna "Asla" diyerek cevap verdi.

AİLE BULUŞMASINA ÇAĞIRMAMIŞTI

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in anneleri ile aile üyelerinin buluştuğu akşam yemeğinde tek eksik Eylem İpek'ti. Eylem İpek'in yemeğe katılmamasını ise Seren Serengil istememişti.

Düğün öncesi ilk kriz! ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.