Kısıtlamaya rağmen içeriden 100 kişi çıktı

İstanbul'da cumartesi gecesi 21.00'da kısıtlama başlamış olmasına rağmen Nişantaşı'nın ünlü restoranlarından birinde müşteriler bulunduğu ihbarı üzerine polis baskın düzenledi. Yapılan kontrolde aralarında ünlü sanatçı Yaşar İpek’in de olduğu yaklaşık 100 kişinin restoranda olduğu anlaşıldı. İçeride bulunan her bir kişiye kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle idari para cezası uygulandı.

İstanbul'un Şişli İlçesi'nin lüks semti Nişantaşı'nın ünlü mekanlarından birine bu gece polis baskın düzenledi.

Vali Konağı Caddesi’nde bulunan ünlü bir restoranın gece saatlerinde açık olduğu ihbarı üzerine baskın yapan polis içeride yaklaşık 100 kişinin sosyal mesafe kurallarını da hiçe sayarak yemek yediğini tespit etti. 

Kısıtlamaya rağmen içeriden 100 kişi çıktı

Güvenlik güçleri kısıtlama kurallarını ihlal eden müşteriler ile açık olmaması gereken saatte müşteri kabul eden işletmeye idari para cezası uyguladı. 

Kısıtlamaya rağmen içeriden 100 kişi çıktı - Resim : 2

ŞARKICI YAŞAR İPEK’TE RESTORANDAYDI

Polis ekiplerinin kontrolü sonrası mekandan çıkış yapanlar arasında ünlü şarkıcı Yaşar İpek de vardı.

Kısıtlamaya rağmen içeriden 100 kişi çıktı - Resim : 3

3 aydır dışarıya ilk kez çıktığını söyleyen İpek, ‘’Allah bu pandemiyi inşallah biran önce başımızdan alsın’’ diye konuştu. İpek, daha sonra aracına binerek restorandan ayrıldı.

Kısıtlamaya rağmen içeriden 100 kişi çıktı - Resim : 4

Kısıtlamaya rağmen içeriden 100 kişi çıktı ile ilgili etiketler Nişantaşı Şişli İstanbul Yaşar İpek vali konağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.