Şarkıcı Yaşar İpek komşusuyla karakolluk oldu: ''5 aydır beni rahatsız ediyor''

Şarkıcı Yaşar İpek komşusuyla karakolluk oldu. Yaşar İpek’in evde yüksek sesle müzik dinlediğini, içtiği sigaranın izmaritini sürekli balkonuna attığını iddia eden alt komşusu şikayette bulundu.

İstanbul Sarıyer'de lüks bir sitede oturan 41 yaşındaki şarkıcı Yaşar İpek, alt katında oturan kadın komşusu Ş.F. ile karakolluk oldu.


İddiaya göre, gecenin geç saatlerine kadar evde yüksek sesle müzik dinleyen İpek, komşusu Ş.F.'yi rahatsız etti. Daha önceden de kapı çarpması ve ayak sesleri nedeniyle İpek'i uyaran genç kadın yine ikazda bulundu.

yaşar ipek

YAŞAR İPEK HAKKINDAKİ İDDİALARI YALANLADI

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yaptığı ikazlardan sonuç alamayan alt komşu, çareyi karakola başvurmakta buldu. Ş.F., "Balkonuma sürekli sigara izmariti atıyor. Yüksek sesle müzik dinliyor" diyerek Yaşar İpek'ten şikayetçi oldu.

Olayla ilgili ifade veren İpek ise 5 aydır komşusunun sürekli kendisini rahatsız ettiğini ve iddialarının gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

Şarkıcı Yaşar İpek komşusuyla karakolluk oldu: ''5 aydır beni rahatsız ediyor'' ile ilgili etiketler Yaşar İpek karakol şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.