Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu

Bir dönem Seren Serengil'le yaptığı evlilikle adını geniş kitlelere duyuran müzisyen Yaşar İpek, kutsal toprakları ziyaret etti. Umrede çekildiği fotoğraf karelerini takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmeyen Yaşar İpek'in yüzündeki büyük değişim dikkat çekti. 42 yaşındaki sanatçının çene estetiği (jawline) yaptığı öğrenildi.

2018 yılında ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ile çıktıları Fransa tatili sırasında dünyaevine giren Yaşar İpek'in mutluluğu sadece 2 yıl sürmüştü. Çift 2020 yılının eylül ayında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen dava ile boşanmışlardı. Yaşar İpek ile Seren Serengil evliliklerinin ilk aylarında boşanma iddialarıyla adından söz ettirmişti. İddialara göre, Seren Serengil'in o dönem anne olabilmek için mitonkondri nakli yaptırmak istemesi çiftin arasını bozmuştu.

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu

YENİ YILA KABEDE GİRDİ

Seren Serengil'le yaptığı evlilikle magazin basınında bir dönem adından sıkça söz ettiren Yaşar İpek, umreye gitti. Yeni yıla umrede giren ünlü müzisyen, kutsal topraklardan fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

ÇENE ESTETİĞİ YAPTIRDI


"Canım", "Bir Alo De", "Aman" ve "Heybeye" gibi şarkılarıyla adından söz ettiren Seren Serengil'in esk eşi Yaşar İpek'in paylaştığı fotoğraflarda yüzündeki büyük değişim ise dikkat çekti. İpek'in çene estetiği (jawline) yaptırdığı öğrenildi.

Bir Instagram sayfasından kendisiyle ilgili yapılan paylaşıma cevap veren Yaşar İpek estetetik iddiasını doğruladı. Yaptırdığı işlemi gizlemeyen İpek ''Kabeden selam. Bakımlı olmayı seviyorum, yaş 40'ı geçti. Sevenlerime güzel gözükme isteğim sahne önünde olan biri için normal değil mi?'' ifadelerini kullandı.

 İşte Yaşar İpek'in estetikli hali:

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu - Resim : 2

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu - Resim : 3

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu - Resim : 4

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu - Resim : 5

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek estetikle bambaşka biri oldu ile ilgili etiketler Yaşar İpek estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.