Eski ve yeni sevgili birbirlerine girdi!

Seren Serengil ile bir dönem aşk yaşayan Özay Bakır, Serengil'in nişanlısı Yaşar İpek'in kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu.

Özay Bakır, ilk olarak Seren Serengil’den şikayetçi olmayarak danışılmak üzere savcılığa davet edilmesini talep etti. Bunun gerekçesi olarak ise Seren Serengil’in hesabından kendisine tehditler ve hakaret yazılması olarak gösterdi.

KULLANILAN KELİMELER AHLAK DIŞI!

UçanKuş’un haberine göre:  Dava dilekçesinde 3. şahıslar vasıtasıyla öldürme, felç bırakma ve çalıştığı mekanı basma tehditleri yüzünden dava açılması talep edildi.

Bu mesajların yaklaşık 3 aydır devam ettiği ve Özay Bakır'ın, olayların devamında annesine bile mesaj atılması, hatta Yaşar İpek, tarafından annesinin telefonla aranıp hakaret edilmesine kadar uzaması sonunda bu başvuruyu yaptığı öğrenildi.

İşte ağza alınmayacak ahlak dışı ithamlar:

Eski ve yeni sevgili birbirlerine girdi! - Resim : 2

Eski ve yeni sevgili birbirlerine girdi! - Resim : 3

Eski ve yeni sevgili birbirlerine girdi! ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek dava özay bakır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.