Sefo

Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.

28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı. Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır.

21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının diğer isimleri arasında beatinde Aerro ve Sefo'ya eşlik eden Yase bulunmaktadır.

Ünlü rapçi Sefo ameliyat oldu! Hasta yatağında espriyi patlattı
Melisa Döngel, aradığı mutluluğu Sergen Yalçın'da buldu! Sefo'nun ödül töreni isyanı! PowerTürk grubunu topa tuttu
Sefo ve Simge Sağın'dan kamuflaj takım sorusuna dikkat çeken yorum! Acun Ilıcalı açıkladı! 'O Ses Türkiye Rap' juri üyeleri belli oldu Sefo ve Melisa Döngel aşkı bitti! Babasının yorumu olay olmuştu... Sefo'dan babasının Melisa Döngel hakkındaki yorumuyla ilgili açıklama Sefo'nun babasından Melisa Döngel'e olay yorum! Yeni bir aşk mı doğuyor? Melisa Döngel ile Sefo yakayı ele verdi Aleyna Tilki ve Sefo, Hatay'da depremzede çocuklarla buluştu Sefo'dan ilkokul öğrencilerine sürpriz Sefo kendi şarkısında joker kullandı Milyoner'e katılan Sefo'nun jokeri İrem Derici oldu Saç bandının sırrı çözüldü! Sefo kepçe kulak ameliyatı oldu Rapçi Sefo: ''Avuçlamak suretiyle beni elledi'' Mustafa Topaloğlu'ndan olay iddia: ''Sefo tarzımı çaldı'' Ölümden dönmüştü! Ünlü şarkıcı Sefo'dan Killa Hakan paylaşımı! Okulda temsilci seçilen Tuana'nın Sefo vaadi gerçekleşti Feyyaz Yiğit'in 'mızrak'la imtihanı Sefo'nun Altın Kelebek kostümü dalga konusu oldu 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde kim ne giydi? Etek giyen Sefo ile Said Ercan birbirine girdi