Sefo'nun babasından Melisa Döngel'e olay yorum!

Oyuncu Melisa Döngel (23) ile rapçi Sefo'nun (24) aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Birlikte Sapanca'ya tatile giden çiftin birlikteliğini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ortaya çıkartmıştı. Sefo'nun ailesinden Melisa Döngel'e onay çıkmadı. Genç müzisyeninin babasının, Melisa Döngel hakkında yaptığı yorum ise ağızları açıkta bıraktı.

''Bilmem Mi?'' şarkısıyla müzik listelerini kasıp kavuran genç rapçi Sefo ile Aşk Mantık İntikam, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, Prestij Meselesi, Sen Çal Kapımı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Melisa Döngel'in kısa süre önce yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Sapanca'ya giden çift yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla yakayı ele vermişlerdi. Melisa Döngel konserlerinde bile yalnız bırakmadığı sevgilisinin ailesinen veto yedi.

 SEFO'NUN BABASINDAN ŞOKE EDEN YORUM

Sefo ve Melisa Döngel birlikteliğinin ortaya çıkmasının ardından, ünlü rapçinin babasının yaptığı yorum herkesi şaşırttı. Sefo'nun babası Hasan Fehmi Sağır, Melisa Döngel'i paylaşan bir sosyal medya sayfasının altına yazdığı "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" yorumuyla hayrete düşürdü.

Sefo'nun babasından Melisa Döngel'e olay yorum! - Resim : 2

Sefo'nun babasının yazdığı yorumu annesinin de beğenmesi "Aileden Melisa'ya onay çıkmadı" yorumlarına neden oldu. Melisa Döngel'in sevgilisinin ailesinin bu tavrı karşısında ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

 

Sefo'nun babasından Melisa Döngel'e olay yorum! ile ilgili etiketler Sefo Melisa Döngel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.