Saç bandının sırrı çözüldü! Sefo kepçe kulak ameliyatı oldu

24 yaşındaki şarkıcı Sefo son dönemde konserlerinde taktığı saç bandıyla dikkat çekmişti. Sefo'nun saç bandını neden hiç çıkarmadığı ortaya çıktı. Genç müzisyen sessiz sedasız ameliyat masasına yattı ve kepçe kulak operasyonu geçirdi.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden şarkıcı Sefo, geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Nürnberg şehrinde verdiği konseri sırasında kadın hayranının tacizine uğramıştı. Duruma isyan eden Sefo, Instagram hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayınlamış ve şu ifadelere yer vermişti: "Nürnberg gerçekten harika bir konserdi, gelen herkese teşekkür ediyorum. Fakat bir sıkıntı var. Sahneden inerken insanların arasından geçiyordum ve bir kadın, g**mü avuçlamak suretiyle beni elledi. Ben gerçekten hakkımı helal etmiyorum. G**üm hiç bu kadar çok ellenmemişti. Haram olsun ya. Gerçekten haram olsun. Kendimi çok kötü hissediyorum."

SAÇ BANDI DİKKAT ÇEKMİŞTİ


‘Bilmem mi’ ve ‘Isabelle’ şarkılarıyla adını geniş kitlelere duyuran Sefo, konserinde yaşadığı talihsiz taciz olayından sonra şimdi de kafasına taktığı bant ile gündeme geldi. Bir süredir konserlerinde saç bandı takan Sefo'nun saç bandını hiç çıkarmaması dikkat çekmişti.

 AMELİYAT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI


Posta'nın haberine göre; Sefo’nun, yoğun konser maratonu arasında gizlice kepçe kulak operasyonu olduğu ortaya çıktı. Kulaklarına estetik yaptıran Sefo’nun bir süredir saç bandı kullanmasının sebebinin de bu olduğu öğrenildi.

Saç bandının sırrı çözüldü! Sefo kepçe kulak ameliyatı oldu - Resim : 2

Saç bandının sırrı çözüldü! Sefo kepçe kulak ameliyatı oldu - Resim : 3

Saç bandının sırrı çözüldü! Sefo kepçe kulak ameliyatı oldu - Resim : 4

Saç bandının sırrı çözüldü! Sefo kepçe kulak ameliyatı oldu ile ilgili etiketler Sefo
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.