Sefo ve Simge Sağın'dan kamuflaj takım sorusuna dikkat çeken yorum!

Simge Sağın, Hadise ve Fahriye Evcen'in farklı zamanlarda giydiği kamuflaj takım, bir Instagram sayfasında oylamaya sunuldu. Bunun üzerine Simge Sağın ve Sefo'dan dikkat çeken yorum geldi.

Simge Sağın, tarzının ünlü isimlerle karşılaştırıldığı bir gönderiye yaptığı yorumla konuşuldu. 

Kamuflaj tarzını, Hadise ve Fahriye Evcen'in benzer stilleriyle kıyaslayarak; "Bu kamuflaj takımı en çok kime yakıştırdınız? Hadise mi, Simge mi, Fahriye Evcen mi? Favorini seç" diye soran 'Pop Bizde' sayfasına yorum yazan rapçi Sefo, "Ben de giyerim bunu" ifadelerini kullandı.

Sefo ve Simge Sağın'dan kamuflaj takım sorusuna dikkat çeken yorum!

"EN YAKIN ZAMANDA GİYİYORUM"

Meslektaşının bu mesajına kayıtsız kalamayan Simge, "Sen de giy, şurayı bir dörtleyelim. Ne dersin?" diye yazdı. Sefo ise karşılık olarak; "En yakın zamanda giyiyorum" dedi.

Sefo ve Simge Sağın'dan kamuflaj takım sorusuna dikkat çeken yorum! ile ilgili etiketler Sefo Simge Sağın
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.