Altın Kelebek'te ödül alan Feyyaz Yiğit'in korktuğu şey başına geldi

Oyuncu ve yazar Feyyaz Yiğit geçtiğimiz aylarda Kafa Dergisi'nin Youtube’da yayınlanan “Dert Dinleme Servisi” programına konuk olmuş, en çok korktuğu şeyin ise 'mızrak' olduğunu açıklamıştı. Feyyaz Yiğit'in korktuğu şey başına geldi. Dün akşam gerçekleşen 48. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde rapçi Sefo'nun dansçılarının mızrakla sergilediği dans performansı sırasında Feyyaz Yiğit'in verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

Feyyaz Yiğit geçtiğimiz aylarda Kafa Dergisi'nin Youtube’da yayınlanan “Dert Dinleme Servisi” adlı programının konuğu olmuştu. Programda iki büyük korkusunu açıklayan Yiğit bir insana mızrak saplanmasından korktuğunu belirterek, ''İki şey var çok korktuğum. Birisinin mızraklanması çok dehşet verici geliyor bana. Birinin içinden mızrak geçmesi çok korkutucu geliyor bana. 'Allahım bana mızrak denk getirme' diyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

Feyyaz Yiğit'in korktuğu şey başına geldi. Exxen'de yayınlanan ve 3 sezondur büyük ilgiyle izlenen Gibi dizisi, Pantene Altın Kelebek'te 'En İyi Komedi Dizisi' ödülünü alırken, Feyyaz Yiğit ise 'En İyi Komedi Erkek Oyuncu' ödülününün sahibi oldu.

KARŞISINDA MIZRAKLA DANS EDENLERİ GÖRÜNCE DONDU KALDI

Ödül töreninde sahne alan rapçi Sefo, 'Tutsak' adlı şarkısını dansçılarıyla birlikte seyircilerin arasında seslendirdi. Dansçıların 'mızrak' ile sergilediği performans karşısında Feyyaz Yiğit'in verdiği tepki ve gerginliği canlı yayında ekranlara yansıdı. Mızrakla öldürülme fobisi olan Feyyaz Yiğit'in dehşet dolu bakışlar attığı o anları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

Altın Kelebek'te ödül alan Feyyaz Yiğit'in korktuğu şey başına geldi ile ilgili etiketler Mızrak Gibi Feyyaz Yiğit Sefo Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ödül Töreni Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.