Sefo'dan babasının, Melisa Döngel hakkındaki yorumuyla ilgili açıklama

Oyuncu Melisa Döngel (23) ile aşk yaşamaya başlayan Sefo'nun (24) ailesinin bu ilişkiye ona vermediği öne sürülmüştü. Genç müzisyen Sefo'nun babası Hasan Fehmi Sağır'ın yaptığı öne sürülen "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" şeklindeki yorum ise sosyal medyada gündem olmuştu. Sefo, o yoruma açıklık getirdi.

Gerçek adıSeyfullah Sağır olan, sahne adı Sefo ile tanınan genç rapçi ve oyuncu Melisa Döngel birlikteliğinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada Sefo'nun babasının yaptığı öne sürülen yorum magazin gündemine bomba gibi düştü. Sefo'nun babası Hasan Fehmi Sağır, Melisa Döngel'i paylaşan bir sosyal medya sayfasının altına "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" şeklinde bir yorumda bulundu.

Sefo'dan babasının, Melisa Döngel hakkındaki yorumuyla ilgili açıklama

Gözlerin çevrildiği ikiliden ilk açıklama Sefo cephesinden geldi. Önceki gün Bebek'te objektiflere takılan Sefo, söz konusu yorumla ilgili konuştu. Sefo, babası Hasan Fehmi Sağır'ın Döngel hakkında yaptığı, "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" yorumuna açıklık getirdi.

 ''BİRİSİ ADINI DEĞİŞTİRMİŞ''


Babası tarafından yaptığı öne sürülen yorumla ilgili konuşan Sefo, ''Dün gördüm bende, birisi adını değiştirip yorum yapmış. Babam bana bir şey söyleyeceği zaman telefonda söyleyebiliyor. O yorumu kim yaptı bilmiyorum.''

Öte yandan, sevgilisiyle alakalı sorular karşısında sessiz kalan rapçi, "Bu konularla alakalı açıklama yapmak istemiyorum" dedi.

 

Sefo'dan babasının, Melisa Döngel hakkındaki yorumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Melisa Döngel Sefo
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.