Hayranının tacizine uğrayan rapçi Sefo: ''Avuçlamak suretiyle beni elledi''

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden rapçi Sefo'nun son adresi Almanya oldu. Nürnberg şehrinde sevenleriyle buluşun Sefo, konser sonrası sahneden inerken kadın bir hayranının tacizine uğradı.

'Isabelle', 'Toz Duman', 'Bilmem mi?' şarkıları dillere dolanan 24 yaşındaki rapçi Sefo, Almanya'nın Nürnberg şehrinde konser verdi. Sefo konser sonrası sahneden indiği sırada şoke eden bir olay yaşadı. Ünlü şarkıcı bir kadın hayranının tacizine uğradı.


Instagram hesabından konu ile ilgili bir video paylaşan Sefo, hayranına hakkını helal etmediğini de belirtti.

Sefo açıklamasında  "Nürnberg gerçekten harika bir konserdi, gelen herkese teşekkür ediyorum. Fakat bir sıkıntı var. Sahneden inerken insanların arasından geçiyordum ve bir kadın, g**mü avuçlamak suretiyle beni elledi. Ben gerçekten hakkımı helal etmiyorum. G**üm hiç bu kadar çok ellenmemişti. Haram olsun ya. Gerçekten haram olsun. Kendimi çok kötü hissediyorum." ifadelerini kullandı.

sefo

Hayranının tacizine uğrayan rapçi Sefo: ''Avuçlamak suretiyle beni elledi'' ile ilgili etiketler Sefo Konser Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.