Max Kruse

MAC KRUSE KİMDİR?

Max Kruse kariyerine Almanya’nın Reinbek takımının altyapısında oynayarak başladı. Werder Bremen’in U19 ve A takımında da performansını sergileyen tecrübeli isim 2009’da ise St. Pauli’ye transfer oldu. 3 sezon bu takımda oynayan Kruse, 2012’de ise Freiburg’a geçti.

Bir süredir M’gladbach, Wolfsburg ve Werder Bremen formaları giyen Kruse’un adı Fenerbahçe ile anılmaya başlandı.

Son sezonda Bundes Liga’da 32 karşılaşmada oynayan Max Kruse 11 kez ağları havalandırdı ve 10 asist yaptı.

Sezonu formda tamamlayan isimlerden olan Kruse’la sözleşme uzatılmaması nedeniyle oyuncunun bonservisi kendi elinde bulunuyor.

Max Kruse'den canlı yayında Kürtçe sürpriz evlilik teklifi!
Fenerbahçe'de Kruse krizi bitti! İşte ödenen rakam Fenerbahçe, tazminatın bir kısmını kurtardı!
Fenerbahçe 7.5 milyon euro tazminat ödeyecek "Bunları yüzüme söyleyebilirdi" Kart oyunu oynadı bir de sosyal medyada paylaştı! Max Kruse'dan 'Yanlış Teşhis' iddiası! Fenerbahçe'den ayrılan Max Kruse'ye şok Max Kruse'nin yeni takımı belli oldu! 'Alman'ın en değişiğini seçmişiz' Kruse'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama Max Kruse'yi Werder Bremen de istemedi! Max Kruse, sözleşmesini tek taraflı feshetti! Kruse'den ameliyat sonrası ilk açıklama Max Kruse ameliyat oldu! Fenerbahçe'de Max Kruse şoku! Kadroda yok Fenerbahçe'de kriz! Takımla idmana çıkmıyor Max Kruse'den flaş sözler! Ayrılıyor mu? Fenerbahçe'de Max Kruse ile yollar ayrılıyor! Bundesliga ekibi Kruse için geliyor! Fenerbahçeli Max Kruse'den şampiyonluk sözleri Kruse koronavirüs sonrası ilk kez konuştu Max Kruse sessizliğini bozdu! Karantinadaki Kruse'den mesaj var! Fenerbahçe'de korona pozitif hangi futbolcu? Max Kruse patladı: Aptalca... Fenerbahçe'de Kruse krizi! Kruse'nin skor tahmini Galatasaraylıları kızdırdı! Max Kruse: Galatasaray'a gol atarsam... Rıdvan Dilmen: Hakem skoru etkiledi!