Fin Bartels, Max Kruse hakkında konuştu!

Bundesliga ekibi Weder Bremen'in yıldız oyuncusu Fin Bartels, Max Kruse ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bundesliga ekibi Werder Bremen'in 32 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Fin Bartels, Fenerbahçe'ye transfer olan yakın arkadaşı Max Kruse hakkında konuştu.

Takım içerisindeki en iyi arkadaşının Kruse olduğunu söyleyen Bartels, "Onunla sürekli yazışıyoruz. Bana, İstanbul'da ve Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu söyledi." ifadelerini kullandı.

Fin Bartels, Max Kruse hakkında konuştu!

"MAX KRUSE'NİN YERİNİ DOLDURMAK ZOR"

Takım içerisinde Kruse'nin boşluğunun dolmaması üzerine gelen soruya Bartels, "Max Kruse, çok eşsiz bir oyuncu ve karakter. Öyle bir oyuncunun yerini doldurmak zor ama takımımızda eşsiz yetenekler var. Milot Rashica, Yuya Osako gibi her geçen gün kendini geliştiren oyuncularımız var. Leo Bittencourt da öyle..." diyerek sözlerini noktaladı.

Geçen sezonu Max Kruse ile Bundesliga'da 8. sırada bitiren Werder Bremen, 11 haftası geride kalan bu sezonda 14. sırada bulunuyor.

Fin Bartels, Max Kruse hakkında konuştu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bundesliga Max Kruse Fin Bartels werder bremen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.