Max Kruse Fenerbahçe'yi tazminata mahkum ettirdi

Fenerbahçe'de parası ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesih eden ve bu yaz Union Berlin'e imza atan Max Kruse, Sarı-Lacivertli kulübe açtığı davayı kazandı. Kicker'e göre, Fenerbahçe eski yıldızına 7.5 milyon euro tazminat ödeyeccek.

Fenerbahçe'nin eski Alman yıldızı Max Kruse, Sarı-Lacivertli kulübe açtığı alacak davasını kazandı. Almanya'nın Kicker dergisinin haberine göre, Fenerbahçe Kruse'ye 7.5 milyon euro tazminat ödeyecek.

2019 yazından Werder Bremen'den bedelsiz olarak transfer edilen 32 yaşındaki forvet, 1 sezon Fenerbahçe forması giydikten sonra bu yaz Bundesliga'ya Union Berlin formasıyla geri dönmüştü. 

Fenerbahçe'de alacağı kaldığı için konuyu FIFA'ya taşıyan Kruse, davayı kazandı. Alman futbolcuya 7.5 milyon euro ödemeye mahkum edilen Fenerbahçe'nin yıl sonuna kadar karara itiraz hakkı bulunuyor.

Max Kruse Fenerbahçe'yi tazminata mahkum ettirdi ile ilgili etiketler Max Kruse Fenerbahçe Bundesliga Union Berlin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.