Max Kruse ameliyat oldu!

Son dakika haberine göre Fenerbahçe'nin kupa kadrosuna almadığı Alman yıldızı Max Kruse'nin akşam saat 19.00'da apandisit ameliyat olduğu ortaya çıktı. Ali Koç'un "Beklenmedik" dediği ve "toplantıdayken haber aldık" diye eklediği ameliyat sonrası Kruse'nin durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin Alman Yıldızı Max Kruse'nin Trabzonspor'la salı akşamı yapacağı kupa maçı kadrosuna alınmama sebebi ortaya çıktı.

Kruse'nin pazartesi akşamı saat 19.00'da acilen kaldırıldığı hastanede apandisit ameliyatı olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kruse'nin durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Hiç beklenmedik şekilde ameliyata alındı. Beni de şaşırttı, toplantıdayken haber geldi. Kendisine acil şifalar diliyorum. Bu sene sağlık anlamında ciddi şanssızlık yaşadı. Doktorunun söylediğine göre kendisi iyi durumda" dedi.

KOÇ: MUSLERA, BİZİM ALEX GİBİ

Ali Koç, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan Muslera ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Uruguaylı yıldızı Alex'e benzeten Koç, "Muslera bizim Alex gibi, herkes tarafından sevilen, saygı duyulan, centilmenliğiyle öne çıkan bir oyuncu. Örnek bir isim. Çok talihsiz bir olaydı, içimizi acıttı" diye konuştu.

Koç Uruguaylı kaleci ve Galatasaray'a geçmiş olsun mesajı da iletmeyi ihmal etmedi. 

Max Kruse ameliyat oldu! ile ilgili etiketler Max Kruse Ali Koç Fenerbahçe Trabzonspor Galatasaray Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.