Max Kruse: Galatasaray'a gol atarsam...

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi heyecan dorukta... Spor yorumcuları, teknik adamlar ve taraftarlar dev derbiyle ilgili çarpıcı yorumlar yapıyor... Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, atacağı golün hayatının en önemli gollerinden biri olacağını açıkladı.

Süper Lig'in 23. haftasında nefesler tutulacak. Tüm Türkiye, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmaya odaklanacak.

Max Kruse: Galatasaray'a gol atarsam...

Şampiyonluk yarışında bulunan Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Sivasspor ve Alanyaspor için de büyük önem arz eden bu derbi öncesinde Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, atacağı golün hayatının en önemli gollerinden biri olacağını açıkladı.

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Kompleksi'nde Galatasaray'ı ağırlayacak. Bu asırlık derbi öncesinde sarı lacivertlilerin yıldız ismi Max Kruse, basına açıklamalarda bulundu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Alman yıldız, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türk arkadaşlarım sayesinde derbi atmosferinin nasıl olduğunu biliyorum. İlk maçta iyi olan taraf bizdik. Bu hafta da taraftarımızın desteğini arkamıza alacak, derbiden üç puanla ayrılarak kötü gidişata son vereceğiz." dedi.

 

Max Kruse: Galatasaray'a gol atarsam... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Max Kruse Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.