Süper Lig ekibine sambacı 10 numara!

Max Kruse ile beklentilerini karşılayamayan Fenerbahçe yeni bir transfer iddiası ile gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibin Kruse'yi satıp, yerine Brezilyalı 10 numara Carlos Eduardo'yu kadrosuna katmak istedikleri öğrenildi.

Fenerbahçe bu sezon beklenen performansı veremeyen Max Kruse'yi iyi bir rakama satıp yerine Al Hilal ile sözleşmesi sona erecek olan Carlos Eduardo'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig ekibine sambacı 10 numara!

YILLIK 2.5 MİLYON EURO

Eduardo için menajeriyle görüşen Fenerbahçe yönetiminin, 30 yaşındaki 10 numaraya yıllık 2.5 milyon euro önerdiği öğrenildi. Brezilyalı'ya 1.5 milyon euro da imza parası ödenmesi gündemde.

KRUSE İÇİN 5 MİLYON EURO

Kruse'yi satıp bonservis ödemeden Eduardo'yu almak isteyen Fenerbahçe, Alman yıldız için ise 5 milyon euro istiyor. Bu plan gerçekleşirse Sarı-Lacivertliler, ciddi bir kâr elde etmiş olacak.

AYRILIK KARARI KESİN...

Al Hilal'den ayrılma kararını kesin olarak veren Eduardo, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Bu da Fenerbahçe'nin işini bir hayli kolaylaştırıyor.

GOLCÜ BİR 10 NUMARA

Eduardo, skorer bir 10 numara olması ile dikkat çekiyor. Brezilyalı yıldız bu sezon Al Hilal'de 25 maçta 14 kez ağları sarstı.

Süper Lig ekibine sambacı 10 numara! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Transfer Carlos Eduardo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.