Jeff Bezos

E-ticaretin gelişmesine büyük katkı sağladı. Amazon.com onun yönetiminde dünyanın en büyük ve örnek alınan internet satışı şirketi oldu. Bu öncü hareketi nedeniyle Time Dergisi tarafından 1999'da Yılın Kişisi seçildi. Amazon.com haricinde havacılık ve uzay araştırma şirketi Blue Origin'in de kurucusu ve sahibi olan Bezos, 2013 yılında The Washington Post gazetesini satın aldı.

27 Temmuz 2017'de, toplam serveti 90 milyar $'ı geçince yaşayan en zengin insan unvanını aldı. Serveti, 24 kasımda ilk kez 100 milyar doları aştı. Forbes, 6 Mart 2018'de, 112 milyar dolarlık servetiyle Bezos'u dünyanın en zengin insanı olarak belirledi. Temmuz 2018'de net serveti 150 milyar dolara yükseldikten sonra “modern tarihin en zengin insanı” olarak belirlendi.

Zuckerberg'ün ardından Jeff Bezos da 'sığınağa' taşındı!
Dünyanın en zenginleri yoksul olsaydı nasıl görünürlerdi? Dünyanın en zenginleri sıralaması belli oldu! Listede sadece 1 Türk var
Jeff Bezos'tan boşandıktan 2 yıl sonra evlenmişti: Dünyanın en zengin kadını yine boşanıyor ABD'nin enflasyon verilerini açıklaması sonrası büyük kayıp: Zenginlerin 93 milyar doları buhar oldu Arızalı roket dakikalar içerisinde iniş yaptı! O anlar kamerayla kaydedildi! Arızalı roket dakikalar içerisinde iniş yaptı! O anlar kamerayla kaydedildi! Buzullar eridi, milyarderler harekete geçti: Hazine avına çıktılar Dünyanın en zenginlerinden Jeff Bezos'tan çocuk yetiştirmenin 7 kuralı Bill Gates ve Jeff Bezos da ilgileniyor: O projenin milyarlarca insanı öldürebileceği belirtiliyor Blue Origin’den uzaya üçüncü turistik uçuş! Sebebi ortaya çıktı! Bill Gates ile Jeff Bezos, Bodrum'a bakın ne için gelmiş ABD'li milyarder Jeff Bezos, NASA'yı dava ediyor! Jeff Bezos saniyede ne kadar kazanıyor? Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos uzaya gitti! Jeff Bezos'un uzaya kimi götüreceği belli oldu Bezos'un yanındaki koltuğa rekor fiyata alıcı çıktı! Amazon'un CEO'su Jeff Bezos istifa edecek iddiası! Bezos'u geçen Musk artık en zengin insan Pandemi milyarderleri daha da zengin etti! Servetlerine tam 1 trilyon dolar eklediler Koronavirüs milyarderlere yaradı Dünya kan ağlarken daha da zenginleştiler Koronavirüs Mona Lisa'yı da vurabilir Koronavirüs ona yaradı! Jeff Bezos servetine 24 milyar dolar ekledi... Evlilik bitiren çıplak fotoğraf skandalı! Suudilerin hacklediği Bezos'tan Kaşıkçı paylaşımı! Prens Selman, Bezos'un telefonunu hackletti... Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault kimdir? İşte dünyanın yeni en zengini!