Elon Musk, 2024'te ilk dolar trilyoneri olacak!

SpaceX ve Tesla'nın sahibi Elon Musk, servetini katlamaya devam ediyor. Mal varlığı 2017'den bu yana yıllık ortalama yüzde 129 artan Musk, sadece 2 yıl sonra dünyanın ilk dolar trilyoneri olabilir.

Uzay şirketi SpaceX ve elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın sahibi Elon Musk, şirketlerin artan hisseleri sayesinde servetini katlamaya devam ediyor.

ŞU AN DÜNYANIN EN ZENGİN İNSANI KONUMUNDA

Özellikle koronavirüs döneminde ayakta kalarak hızla değer kazanmaya devam eden Tesla sayesinde ciddi gelir elde eden Musk, 257 milyar dolarlık servetiyle şu anda dünyanın en zengin insanı konumunda.

DOLAR TRİLYONERİ OLMASINA 2 YIL KALDI

Elon Musk'ın mal varlığı 2017 yılından bu yana yıllık ortalama yüzde 129 artıyor.

Bu istatistik devam ederse, 2024 yılına geldiğimizde Elon Musk 1.38 trilyon dolarlık servetiyle düyanın ilk dolar trilyoneri olarak tarihe geçecek.

Elon Musk'ın en sıkı rakibi olan Amazon kurucusu Jeff Bezos'un ise 2030 yılında 1 trilyon dolar servete sahip olması bekleniyor.

Elon Musk, 2024'te ilk dolar trilyoneri olacak! ile ilgili etiketler elon musk mal varlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.