Gürkan Uygun

Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı.

Ünlü oyuncular Mevzu Derin dizisinde başrolde!
Efkar Baba Yıldırım mı? Teşkilat Yıldırım Koral kimdir? Teşkilat Dizisinde Beklenen Oldu! Bu Ayrılık Uzun Süre Unutulmaz!
Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un eşi bakın kimmiş! Sır gibi sakladığı eşi Şebnem Uygun o Teşkilat Dizisinde Ayrılıklar Bitmiyor! Ezgi Eyüboğlu'ndan Sonra Bir Başrol Veda Ediyor! Şebnem Uygun kimdir? Memati'nin kardeşini görenler afallıyor! Gürkan Uygun'un oyuncu kardeşi şaşkınlık yarattı! Memati Son Kararını Veriyor! Kurtlar Vadisi'nin Teşkilatı İçin Her Şey Hazır! İşte O Süper Teklif Kurtlar Vadisi Yıldızları Eşkıya Oluyor! EDHO'dan Yeni Sezonda İki Bomba Transfer! İşte O İsimler Kurtlar Vadisi dizisi yeniden mi başlıyor? Dizinin Memati'si Gürkan Uygun'dan jet yanıt Kurtlar Vadisi 'Kaos' Yarattı! Polat Bastırıyor Memati Direniyor! İşte Kurtlar Vadisi Yayın Tarihi Gürkan Uygun Uyanış Büyük Selçuklu'dan ayrılıyor mu? Gürkan Uygun kimdir? Payitaht'ın yeni oyuncusu Gürkan Uygun kimdir? Payitaht Abdülhamid'e 5 flaş transfer! Gürkan Uygun'un kardeşi de ünlü bir oyuncu! Ne yaptın kendine Gürkan Uygun? Kenan İmirzalıoğlu'ndan ilk "Fatih" karesi! Bu Şehir Arkandan Gelecek konusu ne? Bu Şehir...