Süleyman Çakır ile Memati Baş EDHO'da buluşuyor! Gürkan Uygun EDHO'ya geliyor...

Dizi piyasasına bugün adeta bomba düştü. ATV'de yayınlanan ve kısa bir süre önce sezon finali yapan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Kurtlar Vadisi'nden tanıdığımız ve ülkenin en sevilen karakterlerinden Memati Baş transfer oluyor.

ATV'nin rekortmen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Reyting rekoarları kırarak sezon finali yapan diziden sonra ortalığı toza dumana katacak bir transfer iddiası gündeme geldi. Diziyi yıllardır takip edenler bile bu haber sonrası heyecanlandı.

Bilindiği gibi Oktay Kaynarca ile Gürkan Uygun Kurtlar Vadisinde birlikte rol almıştı. Süleyman Çakır ile Memati Baş'ın EDHO'da buluşması artık an meselesi gibi gözüküyor.

20. Bölüm (2003)


Memati Baş, neredeyse tüm ülkenin tanıdığı ve sevdiği Kurtlar Vadisi karakteridir. Karakteri canlandıran oyuncu Gürkan Uygun ise sonra olarak TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabbah rolünü oynamış ve büyük bir beğeni toplamıştı.

Gürkan Uygun'un Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transferi gündeme bomba gibi düştü. İzleyici eğer transfer gerçekleşirse heyecandan yerinde duramayabilir. Memati Baş'ın EDHO'ya taransfer iddiası bile ortalığın tozunu attırmış durumda.

EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oktay Kaynarca'nın rol aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak geçtiğimz sezonların başlangıç tarihine baktığımızda dizinin set tarihi Eylül ayının sonralarına doğru olabilir.

 

Süleyman Çakır ile Memati Baş EDHO'da buluşuyor! Gürkan Uygun EDHO'ya geliyor... ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Gürkan Uygun Oktay Kaynarca EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.