Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban tanınmaz halde

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca'nın yer aldığı bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini canlandıran 46 yaşındaki oyuncu Kenan Çoban’ın son hali görenleri şaşırttı.

Uzun yıllar Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini canlandıran 47 yaşındaki oyuncu Kenan Çoban’ın son halini görenler tanıyamadı. 80 bin takipçili Instagram hesabından son halini yayınlayan Çoban'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. 

kenan çoban

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar’ın, Memati’den sonraki en yakın adamı olan Abdülhey, diziyle birlikte bir döneme damga vurmuştu. Uzun saçı ve sakalı, az ve öz konuşmasıyla dikkatleri çeken Abdülhey, dizinin en sevilen karakterlerinden biri haline gelmişti.

Son olarak atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan usta oyuncu, dizide Fahri karakterine hayat vermişti.


KENAN ÇOBAN HAKKINDA

Kenan Çoban, 22 Ocak 1975 yılında Palu, Elâzığ'da bir Türk ailesinin çocuğu olarak dünyaya geldi. 2003 yılından 2014 yılına kadar Kurtlar Vadisi serisinde Abdülhey Çoban karakterini canlandırdı. Dizide rol almadan önce sette çalışanlardan biri olarak dizide ilk olarak Ali Candan'ın mevlidinde gözükmüş ve limonata dağıtmıştı. 2014 yılında 6 bölüm süren Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynadı. 2015–2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fahri karakterini canlandırdı.

İşte Kenan Çoban'ın son hali…

kenan çoban

kenan çoban

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban tanınmaz halde - Resim : 4

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban tanınmaz halde - Resim : 5
Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban tanınmaz halde - Resim : 6


Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban tanınmaz halde - Resim : 7

 

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban tanınmaz halde ile ilgili etiketler kenan çoban Kurtlar Vadisi Abdülhey
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.