Burak Deniz Bollywood yolunda! Hint filminde rol alacak!

Burak Deniz yaşadığı aşkla ve baaşrılarıyla son dönemde adından en sık söz ettiren genç jönlerden. Bizim Hikaye dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Deniz, erotik filmlerle şöhreti yakalayan Sunny Leone ile Bollywood yapımı bir filmde rol alacak haberleri Burak Deniz hayranlarını çıldırttı. Bizim Hikaye adlı dizinin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi olması Burak Deniz diziden ayrılacak mı? sorularını fazlasıyla aranmasına sebep oldu. Burak Deniz Fi'nin Bilge'siyle de dolu dizgin bir aşk yaşıyor fakat yine de Bollywood teklifine hayır demedi. Burak Deniz kimdir? Erotik filmlerle şöhreti yakalayan Sunny Leone aynı film de mi olacak? Erotik filmlerle şöhreti yakalayan Sunny Leone kimdir? Detaylar haber özette...

Burak Deniz yaşadığı aşkla ve baaşrılarıyla son dönemde adından en sık söz ettiren genç jönlerden. Bizim Hikaye dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Deniz, erotik filmlerle şöhreti yakalayan Sunny Leone ile Bollywood yapımı bir filmde rol alacak haberleri Burak Deniz hayranlarını çıldırttı. Bizim Hikaye adlı dizinin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi olması Burak Deniz diziden ayrılacak mı? sorularını fazlasıyla aranmasına sebep oldu. Burak Deniz Fi'nin Bilge'siyle de dolu dizgin bir aşk yaşıyor fakat yine de Bollywood teklifine hayır demedi. Burak Deniz kimdir? Erotik filmlerle şöhreti yakalayan Sunny Leone aynı film de mi olacak? Erotik filmlerle şöhreti yakalayan Sunny Leone kimdir? Detaylar haber özette..

ss_1

EROTİK FİLM YILDIZIYLA KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Oyuncu Burak Deniz Hindistan'ın dev Film sektörü Bollywood için çekilecek internet dizisinde oynayacak. Deniz'in bu dizisinde kendisine eşlik edecek isimse, kariyerine erotik filmlerle başlayan Sunny Leone. Dizi Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da çekilecek. Türkiye'de bölüm başına 20 bin lira kazanan Burak Deniz'in bu yapımdan toplam 2 milyon lira alacağı iddia edildi.

burak_deniz

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.
Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı "Kolej Günlüğü" adlı dizide Onur karakterini canlandırırken,Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.
2012 yılında "Sultan" dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak,Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 - 2014 yılları arasında "Kaçak" dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır.

2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız,Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

Filmleri ve Dizileri:
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)
2015 - Medcezir (Aras) (TV Dizisi)
2013 - 2014 - Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)
2012 - Sultan (Tarık) (TV Dizisi)
2011 - Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

sssss_1

SUNNY LEONE KİMDİR?

Boy:163 cm Kilo:54 kg 1981 doğumlu olan Sunny Leone, oyunculuk kariyeri dışında, hedefi American Kanser Topluluğu'na (American Cancer Society) bağış toplamak olan Rock 'n' Roll Los Angeles Half-Marathon gibi aktivist eylemlere katıldı. Aynı zamanda evcil hayvan sahiplerini kısırlaştırmaya yönelten People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) reklamlarında oynadı. 2011 yılından bu yana, Leone Daniel Weber adlı müzisyenle evli. Instagram'ı aktif kullanan Sunny Leone'yi 11 milyondan fazla kişi takip ediyor.

Burak Deniz Bollywood yolunda! Hint filminde rol alacak! ile ilgili etiketler Burak Deniz sunny leone bollywood yapımı burak deniz diziden ayrılacak mı burak deniz kimdir sunny leone kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.