'Uyanış: Büyük Selçuklu'da korona şoku

TRT'nin başarılı yapımlarından Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. TRT'den yapılan açıklamaya göre başrollerini Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci'nin yaptığı diziye ara verildi. Bazı set çalışanlarında Kovid-19 tespit edildiği için çekimlerine ara verilen dizinin yerine ise 22 Mart 2021 Pazartesi günü Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu yayınlanacak. Bu filmin TV ekranlarındaki ilk yayını olacak.

TRT 1'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi setinden koronavirüs tespit edilmesi üzerine çekimlere ve dolayısı ile de önümüzdeki hafta pazartesi yayınlanacak bölüme 1 hafta ara verildi. 

Ertelemeye ilişkin TRT'den yapılan açıklamada dizi setinde koronavirüs vakaları tespit edildiği için çekimlere ara verildiği belirtildi. Buna göre sevilen dizinin 26. bölümü 22 Mart Pazartesi günü yayınlanmayacak.

Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin bulunduğu, kadrosunda; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi isimlerin olduğu Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi bir haftalık aradan sonra yeniden TRT ekranlarına dönecek. 

Bu arada TRT'den yapılan açıklamada dizi setinde kovid-19 vakaları tespit edildiği için Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yayınına bir hafta ara verilmesi dolayısı ile aynı gün TV'de ilk kez 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin yayınlanacağı duyuruldu.

'Uyanış: Büyük Selçuklu'da korona şoku

TRT'nin yaptığı açıklamada ertelemeye ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

"Dizi setlerimizde yapılan rutin taramalar sonucunda Uyanış: Büyük Selçuklu dizimizin setinde Kovid-19 vakaları tespit edilmiştir. Karantinaya alınan set çalışanlarımızın sağlık durumları iyidir ve yakından takip edilmektedir.

Yaşanan süreç dizi oyuncularımız ve tüm set çalışanlarımız ile paylaşılarak dizimizin çekimlerine 5 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu zorunlu ara nedeniyle 22 Mart 2021 Pazartesi günü Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü yayınlanamayacaktır. Aynı gün ve saatte “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi (TV'de ilk kez) TRT1 ekranında olacaktır.

İzleyicilerimizin anlayış ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

'Uyanış: Büyük Selçuklu'da korona şoku - Resim : 2

 

'Uyanış: Büyük Selçuklu'da korona şoku ile ilgili etiketler TRT Uyanış: Büyük Selçuklu kovid-19 cep herkülü: Naim Süleymanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.