Ekin Koç

Ekin Koç, 15 Ağustos 1986 tarihinde Antalya, Manavagat'da doğmuştur. Tam adı İsmet Ekin Koç'dur. ÖSS'ye hazırlanırken; erkek kardeşi, annesi ve babası hep beraber İstanbul'a taşındılar. Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünü kazanıp orada okumaya başladı.

Manavagat'ta okurken Lisenin tiyatro kulübündeydi. Ama hocası beğenmediği için tiyatrodan kovuldu. Üniversitede okurken 35 Buçuk Sanat Akademisi'nde Vahide Gördüm'den ve Altan Gördüm'den oyunculuk eğitimi aldı.

2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. Baş rollerinde Murat Han ve Esra Ronabar'ın olduğu dizide Ekin Koç da Demet Özdemir ile iyi bir ikili okarakteriyle ünlenmiştir.

2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, ve İlker Kızmaz olan "Benim Adım Gültepe" dizisinde de Seyfi karakteriyle izleyicilerle buluştu.

'Kurak Günler'de hukuk davasının yarattığı karmaşayla büyük yüzleşme!
Hazar Ergüçlü yeni aşkıyla görüntülendi Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yeni filmi nerede yayınlanacak? İşte yanıtı!
Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti Ekin Koç'un Okul Tıraşı filmi 18 Mart'ta sinemalarda Üç Kuruş dizisinin bu akşam yayınlanacak 9. bölümü için nefesler tutuldu Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç'un kardeşi ortaya çıktı! Yakışıklılıkta abisini solladı! Üç Kuruş dizisinde verilen siyasi mesajlar izleyicinin gözünden kaçmadı! Akıllara Sedat Peker geldi! Uyanış Büyük Selçuklu'dan Teşkilat'a sürpriz transfer! Çağlar Ertuğrul o isimle karar değiştirdi! Uyanış Büyük Selçuklu Ahmed Sencer kimdir, nasıl öldü? Ahmed Sencer'i kim oynuyor? Ekin Koç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ekin Koç Çukura mı transfer oluyor? Ünlü oyuncular dudak dudağa! Hayat Sırları yeni bölüm fragmanı yayınlandı! /...