'Kurak Günler'de hukuk davasının yarattığı karmaşayla büyük yüzleşme!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Emin Alper imzalı politik gerilim filmi ‘Kurak Günler’i inceledi.

Kurak Günler, ilk gösterimini 23 Mayıs 2022’de Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış bölümünde yaptı ve Queer Palmiye ödülüne de aday gösterildi.

Genç ve idealist bir savcı olan Emre’nin Yanıklar’a gelişiyle başlayan film, köylülerin domuz avı gösterisiyle devam ediyor. Bölge halkı tarafından misafirperverlikle karşılanan Emre, sorumluları uygun bir dile uyarsa da pek etki etmiyor.

Bölgede yeraltı sularının aşırı kullanımı nedeniyle her yerde oluşan obruklar, halkın can güvenliğini tehlikeye sokar.

Gazeteci Murat, obruk meselesini aydınlatmaya çalışan Emre’ye mevcut durumun arka planı hakkında bilgi vermekle birlikte, bu tehlikeli projenin mevcut belediye başkanının sahte jeolojik araştırma raporlarıyla üst yöneticileri kandırdığını ve işlerini yolsuzluk ile hallettiklerini öne sürer.

Kasabaya derin obrukları araştırmaya gelen Emre, katıldığı bir akşam yemeğinin ardından kendisini tecavüz davasının içinde bulur.

Davayı çözmeye çalışırken, yeni hatırlayabildiği detaylarla olayı aydınlatmaya çalışır.

Savcı Emre tecavüz olayına dahil oldu mu? Yozlaşmış halk, Emre'nin hukuk mücadelesine karşı mı gelecek, yoksa kabul mü edecek?

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Kurak Günler'de hukuk davasının yarattığı karmaşayla büyük yüzleşme! ile ilgili etiketler Selahattin Paşalı Ekin Koç Cannes Film Festivali

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.