Yeni sezona Adı Efsane iddialı dönüyor!

Adı Efsane ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanıyor. Adı Efsane ne zaman yayınlanacak? Adı Efsaneye yeni katılan ünlüler kimler? Diziye Şenay Gürler, Simay Barlas ve Ferit Kaya'da dahil oldu.Adı efsane Kanal D'de yaynlanan dizi Adı Efsane'nin baş rolleri Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın diziden ayrılmasından sonra diziye kısa bir ara veren yapım, yeniden ekrana dönüyor.

'ADI EFSANE' YENİLENDİ.

Adı Efsane ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanıyor. Adı Efsane ne zaman yayınlanacak? Adı Efsaneye yeni katılan ünlüler kimler? Yeni sezonda diziye Şenay Gürler, Simay Barlas ve Ferit Kaya'da dahil oldu.Adı efsane Kanal D'de yayınlanan dizi Adı Efsane'nin baş rolleri Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın diziden ayrılmasından sonra diziye kısa bir ara veren yapım, yeniden ekrana dönüyor.

efso_2

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Adı Efsane’ kısa bir aranın ardından ekrana dönüyor.
KANAL D’nin gençlik dizisi “Adı Efsane” yenilenen hikâyesiyle 4 Temmuz’da izleyiciyle buluşacak.
Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Kaan Sevi ve Hakan Ummak’ın rol aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Engin Benli’nin canlandıracağı 'Sinan’ı mahallede sürprizler bekliyor. Mahalleye dönen 'Reyhan’ın eski nişanlısı olan Sinan, henüz bir kızı olduğunu bilmemektedir. Geçmişi ile yüzleşecek 'Sinan', beklemediği olaylarla karşılaşacaktır.

adA_efsane

Yeni sezonda Şenay Gürler, Simay Barlas ve Ferit Kaya da dizide yer alacak.
Gürler dizide 17 sene sonra mahallesine dönen Reyhan’ı canlandıracak. Barlas da Gürler’in kızı Naz’a hayat verecek. Ferit Kaya ise dizinin kötü adamı Ozan olarak izleyici karşısına geçecek.

adA_efso

Kimler ayrılmıştı
"Adı Efsane" dizisinde Tarık Aksoy karakterini canlandıran başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun projeye veda edeceği geçen günlerde gündeme gelmişti. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Kanal D'nin cumartesi akşamları yayınlanan gençlik dizisinden 20. bölüm itibariyle ayrılacak. Ancak sevilen diziden sadece Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılmayacağı ortaya çıktı. Devrim Yalçın'ın yönettiği dizide "Bahar Karagöz" adlı idealist öğretmeni canlandıran Gökçe Bahadır'la, Tarık Aksoy'un eski baldızı "Seçil Karahan" rolüne hayat veren Rojda Demirer'in de ayrılacağı öğrenildi.

ŞENAY GÜRLER KİMDİR?

Şenay Gürler (d 26 Kasım, 1966, İzmir) Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü’nden mezundur.

Şenay Gürler’in tiyatro oyunları

Kayıp(oyun): Craft Tiyatro – 2012

Savaş İkinci Perde Çıkacak: İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2007

Kocasını Pişiren Kadın: Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu – 2006

Ermişler Ya da Günahkarlar: Oyun Atölyesi – 2002

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim: Yeni Tiyatro

Parkta: Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu

Ödenmeyecek Ödemiyoruz: İzmir Sanat Tiyatrosu

Şenay Gürler’ın rol aldığı filmler

2006 Çinliler Geliyor (Ayşe)

2006 İlk Aşk (Kısmet)

2005 Döngel Karhanesi (Sabahat)

2004 Korkuyorum Anne (İpek, Yön: Reha Erdem)

Şenay Gürler’ın rol aldığı diziler

Kaçak Gelinler (Seniha) (2014)

Görüş Günü Kadınları (2013)

Hayat Devam Ediyor (Cennet Zeybek) (2011-2013)

Kolej Günlüğü (Yasemin) (2011)

Küçük Sırlar (Şebnem) (2010-2011)

Yeni Baştan (Elif) (2009)

Çemberin Dışında (Kamuran) (2008)

Acemi Cadı (Selda) (2006)

Avrupa Yakası (Fatoş) (2004-2009)

Şansa Bak (Neşe) (2004)

Biz Size Aşık Olduk (Güzin) (2002)

Cinlerle Periler (Ümran) (2001)

Eyvah Kızım Büyüdü (Hanım) (2000)

İkinci Bahar (Murat’ın annesi) (1999)

Kara Melek (Nesrin) (1996)

Çılgın Bediş (Emel) (1996)

Sahte Dünyalar (Şenay) (1995)

Kaygısızlar (Cazibe) (1994)

Şenay Gürler’in sunuculuğunu yaptığı programlar

Çeşitli Belgesel ve Programlar (TRT İzmir Televizyonu)

Çeşitli Kültür Sanat Programları (TRT İstanbul Televizyonu)

Sen Olsaydın (Show TV)

FERİT KAYA KİMDİR?

Diyarbakır'da dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra pek çok tiyatro'da yer aldı. Kamera karşısına ilk kez Erkekler Ağlamaz isimli dizi ile geçti. Ardından pek çok dizi ve film rol aldı.

2008'de Kavak Yelleri isimli dizide Uğur karakterini canlandırdı. Dizi, çocukluklarından bu yana yakın dost olan Aslı Efe ve Deniz'in arasında Mine'nin de katılmasıyla İzmir'de İstanbul'a uzanan macerayı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Pelin Karahan, Dağhan Külegeç, Aslı Enver ve İbrahim Kendirci yer aldı. Ardından Menekşe ile Halil isimli dizide Sami karakterini canlandırdı. Dizi, Almanya'da yaşayan Menekşe ile Halil'in aşkları için İstanbul'a kaçmalarını ve sonrasında yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı yer aldı.

Başarılı oyuncu daha sonra Zeynep'in Sekiz Günü isimli filmde yer aldı. Film, hayatı tek düze devam eden Zeynep isimli genç bir kadının hayatına bir adamın girmesini ve sonrasında dağılan hayatları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Fadik Sevin Atasoy ve Mustafa Üstündağ yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Güneşin Oğlu isimli filmde Orkun karakterini canlandırdı. Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı film, beden değiştirme gibi bir mucizeyi fark eden bir profesör ve beraberindekilerin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Haluk Bilginer, Özgü Namal, Köksal Engür ve Hümeyra yer aldı.

Ferit Kaya 2010'da Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizide Resul karakterini canlandırdı. Dizi, karısı, çocukları ve annesini evden kovan bir adamın neden olduğu bir aile faciasını ve dönemin koşullarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ayça Bingöl, Erkan Petekkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy, Wilma Elles, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli ve Emir Berke Zincidi yer aldı. 2015'te ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem isimli dizide Tavil Halil karakterini canlandırdı. Dizi, Kösem Sultan ve Safiye Sultan arasında anlaşmazlığını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hülya Avşar, Beren Saat, Ekin Koç ve Mete Horozoğlu yer aldı.

Başrollerini Ece Uslu ve Cansel Elçin'in paylaştığı "Dayan Yüreğim" adlı dizide Cengiz rolünü canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri
Sahipli- 2017
Dayan Yüreğim- 2017
Öyle ya da Böyle-2015
Niyazi Gül Dörtnala -2015
Muhteşem Yüzyıl: Kösem -2015
Emanet -2014
Annemin Şarkısı -2014
Kayıp -2013
Kötü Yol -2012
Bu Son Olsun -2012
Öyle Bir Geçer Zaman ki -2010
Sessiz Çocuklar -2010
Mukadderat -2009
Kül ve Ateş -2009
Gecenin Kanatları -2009
Bu Kalp Seni Unutur mu? -2009
Beş Şehir -2009
Merdiven Altı -2008
Kollama -2009
Karamel -2008
Güneşin Oğlu -2008
Ali'nin Sekiz Günü -2008
Zeynep'in Sekiz Günü -2007
Yersiz Yurtsuz -2007
Menekşe ile Halil -2007
Kavak Yelleri -2008
Erkekler Ağlamaz -2006

ENGİN BENLİ

engin

Engin Benli’nin canlandıracağı 'Sinan’ı mahallede sürprizler bekliyor. Mahalleye dönen 'Reyhan’ın eski nişanlısı olan Sinan, henüz bir kızı olduğunu bilmemektedir. Geçmişi ile yüzleşecek 'Sinan', beklemediği olaylarla karşılaşacaktır.

Yeni sezona Adı Efsane iddialı dönüyor! ile ilgili etiketler Şenay Gürler Erdal Beşikçioğlu Gökçe Bahadır Kanal D adı efsane ferit kaya simay barlas yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.