Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi! Bu sefer sonu farklı bitti

Başrollerini Serra Arıtürk, Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Taş Kağıt Makas dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde tüm Türkiye'nin konuştuğu Eylem Tok olayına gönderme yapıldı. Dizide hikayenin sonu gerçekte yaşananlardan farklı bitti.

Başrollerini Serra Arıtürk, Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas'ın dün akşam ekrana gelen 6. bölümündeki Eylem Tok'a gönderme yapılan sahneler diziye damgasını vurdu.

Taş Kağıt Makas'ın 6. bölümünde yaptığı kazada bir insanın ölümüne neden olan 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlunu kaçıran yazar Eylem Tok'a gönderme yapıldı.

KAZA YAPAN OĞLUNU KAÇIRMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDILAR

Yeliz Akkaya'nın canlandırdığı Meryem Laçiner'in 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlu FurkanLaçiner, annesinden aldığı araçla akşam gezmeye çıktı. Lüks araçla hız yapan Furkan,bir kuryeye çarparak ölümüne neden oldu.

Kafede arkadaşıyla oturan Meryem, Furkan'dan gelen telefonla neye uğradığını şaşırdı.

Oğlunun aramasıyla kazayı öğrenen Meryem, aldığı yardımla suçu şoförünün üzerine attı. Şoför hakim karşısına çıkarken mağdur ailenin avukatı Umut, olay yerinde yaptığı araştırmaların ardından yaşanan gerçekleri ortaya çıkardı. Meryem ile oğlu yurt dışına kaçmaya çalışırken polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi! Bu sefer sonu farklı bitti

Avukat Harun, "Bir anne ve baba, 17 yaşında bir çocuğa niye araba verir? Gece bebe arabayı alıp gazladı, gariban bir kuryeye çarptı. Sonra siz de bütün hikayeyi şoförün üzerine yazdınız" diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.

EYLEM TOK OLAYI NEDİR?

Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T'nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi! Bu sefer sonu farklı bitti - Resim : 2

AMERİKA'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti. Türkiye'ye getirilmeleri istenen anne ve oğlu ise Amerika'da keyifleri yerinde görüntülenmişti.

Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi! Bu sefer sonu farklı bitti ile ilgili etiketler Taş Kağıt Makas dizisi Eylem Tok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.