Buket Aydın

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Aydın, 1985 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini, burslu olarak girmeye hak kazandığı İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimi ise yine İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Attila İlhan'ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisans eğitimini tamamlamasının ardından sunuculuk ve spikerlik alanında eğitim gördü. Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisi olmakla birlikte, Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın iyi dereceyle mezun oldu.

Kariyer hayatına bir yıl boyunca özel bir radyoda haber sunuculuğu görevinde bulunmasının ardından Kanaltürk kanalına geçiş yaptı ve burada spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk görevini icra etti. Görevde bulunduğu Kanaltürk kanalından ayrılmasının ardından TRT Türk kanalına başlayarak program sunuculuğu yaptı. 2013 tarihinde iş adamı Erce Baykal'la evlilik gerçekleştiren Aydın, yine bu yılda Nisan ayında tekrardan yapılanmaya giren NTV'ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk görevini yerine getirdi.

Buket Aydın'ın gündem olan İmamoğlu sözleri Demirtaş'ı rahatsız etti
Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın paylaşımına tepki yağdı! Buket Aydın'ın hedef aldığı eşinden özür diledi
Ünlü komedyenden estetik yaptıranlara gönderme... Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, ne mezunu, evli mi? Buket Aydın'ın güzelleşmek için yaptıracağı işlem şaşkına çevirdi! Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın'a yaptığı imalı paylaşıma tepki yağıyor Bikiniyle namaz kıldı mı? Buket Aydın o iddialara cevap verdi... İmamoğlu'nu anlatırken yılan işareti yapıp 'tıs tıs' sesi çıkardı Buket Aydın'ın kolundaki saat olay oldu! Fiyatı herkesi şoke etti... Ünlü spiker Buket Aydın mutluluğu genç sevgilide bulmuş! Buket Aydın'ın aşk yaşadığı isim ortaya çıktı Sunucu Buket Aydın'ın ses performansı beğenilmedi "Kendi içimizde anketler yapıyoruz. Oy oranımız yüzde 25’in üzerinde" Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen ihanet itirafı... 'Aldatma' açıklaması ağızları açık bıraktı 11 kilo veren Buket Aydın değişimiyle dikkat çekti... Ünlü sunucunun estetiksiz hali gündem oldu Seren Serengil'den Emir Sarıgül ve Sibel Can hakkında bomba iddia: 'Aynı evde yaşıyorlar' 2 yıl önce boşanmıştı! Ünlü sunucu Buket Aydın'dan evliliğe yeşil ışık! Ertuğrul Özkök: Çok rahatlıkla dansözlük yaptım diyebiliyorum, gocunacak bir şey değil Nihat Doğan ünlü sunucu Buket Aydın'ı hedef aldı! "İtibarı magma tabakasına indi" Tekne görüntüleri ifşa olmuştu! Buket Aydın'dan ayrılan Emir Sarıgül, Sibel Can ile görüntülendi Rasim Ozan Kütahyalı: Nagehan beni evden kovdu! Buket Aydın'ın dekolteli pozları meğer estetikliymiş! Sunucunun eski halini görmelisiniz! Sahne alacağı otellerle sözleşme yaptı! İşte Sibel Can'ın tek şartı... Haluk Levent'in paylaşımına Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş'tan dikkat çeken yorum Bodrum'da tatil yapan Buket Aydın'a 300 tane gül gönderdi! Emir Sarıgül çok kızacak... Buket Aydın aşka geldi! Ünlü sunucu göğüs dekoltesini fazla kaçırdı! Mustafa Sandal: Milli Takım şarkısı için ücret almadım! Emir Sarıgül'den ayrılan Buket Aydın tükürdüğünü yaladı Buket Aydın ve Emir Sarıgül aynı teknede yakalandı! Aşk iddialarını reddetmişti!