Emir Sarıgül'den ayrılan Buket Aydın'ın aşk yaşadığı isim ortaya çıktı

Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu iş insanı Emir Sarıgül'le bir dargın bir barışık yaşadığı aşkla bir dönem adından sıkça söz ettiren 37 yaşındaki ünlü sunucu Buket Aydın'ın sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

2020 yılında Erce Baykal ile 7 yıllık evliliğini bitiren ünlü sunucu Buket Aydın, Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu iş insanı Emir Sarıgül'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Aydın, Sarıgül'le yaşadığı aşkla magazin basınında adından sıkça söz ettirmişti.

Emir Sarıgül ile Sibel Can'ın Bodrum'da tatil yapmalarının ardından Buket Aydın sevgilisiyle ayrılık kararı almış, çiftin birlikteliği bir süre daha bir dargın bir barışık devam etmişti.

Aydın daha sonra kameralar önüne geçip ilişkisi hakkında şu açıklamayı yapmıştı: ''Emir Bey ile evlenmek istemiyorum. Emir Bey'in barışma tekliflerini kabul etmeyeceğim. Bana üçüncü şahısların adını anmayın. Beni ilgilendiren kısım Emir Bey noktasıdır. Emir Bey'in birlikte görüntülendiği insanlar beni ilgilendirmez. Ben Mart ayında Emir Sarıgül ile olan ilişkimi kariyerime zarar verdiği gerekçesiyle noktaladım. İlişkiyi bitirdim fakat çok iyi bir karar almışım bunu görüyorum. Bu ilişki Mart ayında benim isteğimle sonlanmış bir ilişkidir. Sonrasında Emir Bey'in çiçek göndermesi, Emir Bey'in evlenmek istemesi, Emir Bey'in benim bulunduğum mekana gelmesi benim yaptığım hareketler değil, Emir Bey'in yaptığı hareketlerdir. Siz de duymuşsunuz, teyid etmişsiniz, çarşaf çarşaf her yerde yazıyor... Bunları ben doğrulasam ne olacak, doğrulamasam ne olacak. Bu soruların muhattabı kendisidir, asla ben değilim. Emir Bey ile evlenmek istemiyorum. Emir Bey'in barışma tekliflerini kabul etmeyeceğim.''


Sibel Can'la aşk yaşadığı iddia edilen Emir Sarıgül'den ayrılan Buket Aydın yeni bir aşka yelken açmıştı. Buket Aydın'ın sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, ''Buket Aydın'ın herkesten gizlediği beyaz atlı prensinin kim olduğunu öğrendim: Ankaralı iş insanı Oğuzhan Peker...'' ifadelerini kullandı.

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

''Bir dönem, Sibel Can'ın sevgilisi Emir Sarıgül ile yaşadığı olaylı ve aldatmalı aşkla magazin gündemini sıkça meşgul eden haber spikeri Buket Aydın, önceki ay yeni bir sevgilisi olduğunu söylemiş ama isim vermemişti. 2020 yılında eşinden boşanan Buket Aydın, yeniden evlilik düşündüğünü de sözlerine eklemişti. Buket Aydın'ın herkesten gizlediği beyaz atlı prensinin kim olduğunu öğrendim: Ankaralı iş insanı Oğuzhan Peker... Yazdan bu yana flört ettiklerini öğrendiğim aşıklar, yılbaşı gecesi ilk kez birlikte insan içine çıkmış! Sapanca'daki bir otele tatile giden aşıklar, otelin yılbaşı gecesine de katılmış. Buket Aydın, gecede sahne alan Cenk Eren'in romantik şarkılarını, sevgilisinin omzuna başına koyarak dinlemiş. Aylardır gizlediği sevgilisi Oğuzhan Peker ile insan içine çıkmaya başladığına göre, Buket Aydın evleneceği erkeği bulmuş galiba...''

Emir Sarıgül'den ayrılan Buket Aydın'ın aşk yaşadığı isim ortaya çıktı ile ilgili etiketler Buket Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.