Sunucu Buket Aydın'ın ses performansı beğenilmedi

Haber Global'de yayınlanan 'Sahrap Soysal'la Yılbaşı Sofrası' programının yılbaşı programına konuk olan sunucu Buket Aydın, Sezen Aksu'nun 'Gülümse' şarkısını seslendirdi. Ses performansı pek beğenilmeyen Buket Aydın'ın şarkı söylediği o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Emir Sarıgül ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran ve son dönemde verdiği kilolarla, yüzündeki değişimle adından sıkça söz ettiren ünlü sunucu Buket Aydın, Haber Global'de yayınlanan 'Sahrap Soysal'la Yılbaşı Sofrası' programına konuk oldu.

Programda mikrofonu eline alan Buket Aydın önce Sezen Aksu'nun dillere dolanan 'Gülümse' şarkısını ardından ise Yasin Aydın'ın 'Kim O Sakallı Adam' şarkısını seslendirdi.

Buket Aydın'ın şarkı söylediği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Ses performansı beğenilmeyen Aydın eleştiri yağmuruna tutuldu. Aydın için 'olmamış', 'herkes iyi olduğu işi yapsın' şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Buket Aydın'ın şarkı söylediği anlar:

 

Sunucu Buket Aydın'ın ses performansı beğenilmedi ile ilgili etiketler Buket Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.