Nihat Doğan ünlü sunucu Buket Aydın'ı hedef aldı! "İtibarı magma tabakasına indi"

Şarkıcı Nihat Doğan kendisi hakkında bir dönem haber yapan sunucu Buket Aydın'ı hedef aldı. Söylemezsem Olmaz programına katılan Doğan, sunucu hakkında olay sözler söyledi.

Sunucu Buket Aydın'ın Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunduğu dönemde Nihat Doğan hakkında 11 ve 17 yaşlarında iki kız çocuğunu alıkoyma olayını haber yapmıştı. Bunun üzerinde bugün Söylemezsem Olmaz programına katılan şarkıcı Nihat Doğan'dan Buket Aydın'a olay bir cevap geldi.

 "RABBİM İTİBARINI MAGMA TABAKASINA İNDİRDİ"

Nihat Doğan, Buket Aydın hakkında, "Beni o medya grubuna sokmuyordu kadın kendisi şimdi oraya giremiyor. En itibarsız insan oldu, Rabbim onun itibarını magma tabakasına kadar indirdi. Dün Cumhurbaşkanı'nın uçaklarında giden kadın bugün magazininin de en alt seviyesinde konuşulmaya başlandı."

Nihat Doğan'dan Buket Aydın yorumu: Kovulmuş!

Nihat Doğan açıklamalarının devamında "İşin finalinde sistem gücü elinde tutmak ister. Ama Allah'ımız var ben ona inandım" dedi.

Nihat Doğan ünlü sunucu Buket Aydın'ı hedef aldı! "İtibarı magma tabakasına indi" ile ilgili etiketler Buket Aydın Nihat Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.