Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Buket Aydın'a: Gülmeniz bize şans getiriyor

2019 yerel seçimleri sırasında "İstanbul’u alacağız, Ankara’yı, Bursa’yı, Mersin’i alacağız." sözlerini gülerek karşılayan Buket Aydın'a Kemal Kılıçdaroğlu bu kez esprili bir dille takıldı.

Buket Aydın'ın Haber Global'de yayınlanan Koltuk programında konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında 'gülme' göndermesi yaşandı. 

'BİZE ŞANS GETİRİYOR'

Kılıçdaroğlu, programın başında 2019 yerel seçimleri sırasında "İstanbul’u alacağız, Ankara’yı, Bursa’yı, Mersin’i alacağız." sözlerini gülerek karşılayan Buket Aydın'a "Başlamadan önce güzel bir kahkaha bekliyorum sizden. Güzel gülmeniz bize şans getiriyor" diyerek o güne gönderme yaptı.

NE OLMUŞTU?

Buket Aydın'ın, 2019 seçimlerinden önce programına konuk aldığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Buraları kazanacağız" diyerek saydığı illere kahkaha atarak cevap verdiği anlar sosyal medyada yeniden gündem olmuştu. Programda, CHP Lideri partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin'i kesinlikle kazanacağını söylemişti.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Buket Aydın'a: Gülmeniz bize şans getiriyor ile ilgili etiketler Buket Aydın Haber Global Kemal Kılıçdardoğlu kahkaha

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.