Cüneyt Özdemir'den sert çıkış! Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın paylaşımına tepki yağdı!

Özgür Demirtaş Buket Aydın polemiğinin etkileri büyüyor. Özgür Demirtaş'ın Aydın hakkındaki paylaşımına tepki yağarken bir eleştiri de Cüneyt Özdemir'den geldi.

Buket Aydın Prof. Dr. Özgür Demirtaş polemiği devam ederken Demirtaş'ın paylaşımına tepki yağmıştı. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Erkek seni bir yere götürdüyse senin hesabını ödeyecektir. Bu erkekliğin doğasından gelir." diyen Buket Aydın'a kredi kartı başvuru sayfasının görüntüsünü atması sosyal medyada çok konuşuldu. 

Buket Aydın'ın "Hayatım boyunca erkek arkadaşım, sevgilim, kocam her neyse doğum günü hariç benden çöp bir hediye bile göremez. Doğum günüdür, yılbaşıdır alınması gerekir tabi ki alırım ama onun haricinde yapılan her şey de çok yanlış buluyorum. Çünkü ister istemez kendini kullandırma aşamasına kendi kendini getirip sokuyorsun. Erkek seni bir yere götürdüyse senin hesabını ödeyecektir. Bu erkekliğin doğasından gelir. Şöyle bir şey yok ben kadınım ben öderim. Ben kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Herhangi bir erkeğin hesabını ödemem. Normal arkadaşım bile olsa beni yemeğe götürmesin kardeşim. Zaten bana bir yemek ısmarlayamıyorsa benimle aynı statüde, aynı bakış hizasında değildir, benimle de yemek yemesin çok rica ediyorum. Durumu kötü biriyle olmaz mısın bilmem ne. Bunlar hep yalandır. Davul bile dengi dengine çalar. Herkesin kendine ait bir hayat statüsü var ve o hayat statüsüne uygun bireyleri seçerseniz mutlu olursunuz. Kendinizin altında veya kendinizin çok çok üzerinde biriyle mutlu olmazsınız." sözleri üzerine Özgür Demirtaş'tan kredi kartı paylaşımı gelmişti.

Özgür Demirtaş, daha önce de sık sık gönderme yaptığı Buket Aydın'a kredi kart başvuru linki yolladı.

Cüneyt Özdemir'den sert çıkış! Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın paylaşımına tepki yağdı!

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN SERT TEPKİ

Cüneyt Özdemir YouTube hesabından konu ile ilgili eleştirilerde bulunarak Prof. Dr Özgür Demirtaş'ı eleştirdi. Özdemir şunları kaydetti: 

"Özgür Demirtaş'ı anlamıyorum. Yani Özgür Demirtaş bazen profesörlüğünün ağırlığını taşıyamıyor sosyal medyada kendini kaybediyor.  Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın'la ne işi var? böyle bir şeyin altına kredi kartı şeyi nedir yani bu ucuzluğa ne gerek var? Kadın düşmanlığı bu yaptığı ne cürret bu kadar açık insanlara hakaret etmek? Ekonomiyi bilmemneyi anlat bel altı vurmak nedir yani? Kadın kimliği üzerinden belaltı vurmayı pek yakıştıramıyorum illa profesör olması şart değil."

Cüneyt Özdemir'den sert çıkış! Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın paylaşımına tepki yağdı! ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Özgür Demirtaş Buket Aydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.