Arto

Arto, 1966 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Ermeni asıllı Türk vatandaşıdır. Arto’nun gerçek adı Harutyan Dalga’dır. 2010 – 2013 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi‘nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümlerinde okudu.

1997 yılından itibaren sahnelerde yerini alan ve ismi söylendiğinde aklımıza gelen ilk şey sivri dili olan Arto, ortağı Ataberk Oral ile birlikte Beyoğlu’nda Zilly diye bir gece kulübü sahibidir. Arto, alkol, sigara, uyuşturucu kullanmadığını belirtmektedir.

Çağla Şıkel, Arto'nun mal varlığına el koydurdu!
Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun hapsi isteniyor Ebru Şancı: ''Hadise, İcardi'den hoşlanıyor''
Otoparkta kavga eden Arto davalık oldu Deniz Akkaya'nın iddialarının ardından Seren Serengil'den flaş hamle Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programına veda etti Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programından kovuldu mu? Canlı yayında fenalaşan Seren Serengil hastaneye kaldırıldı Hayır işi için sponsor arayan Demet Akalın' tepki yağdı Seren Serengil'den sağlık durumu hakkında açıklama Seren Serengil'in sevgilisinden Bircan Bali ve Arto'ya tepki Bircan Bali ile gerilim yaşayan Seren Serengil'in çenesi kitlendi Ebru Gündeş, Reza Zarrab - Hadise ilişkisini nasıl öğrendi? Reza Zarrab ile Hadise'nin ifşa olan mesajlarında Acun llıcalı detayı Hadise'nin paylaşımından sonra ortalık karıştı! Bircan Bali'den Hadise ve Reza Zarrab hakkında bomba iddia Seren Serengil'den Mustafa Rahman Tohma'ya sürpriz doğum günü Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk mı yaşıyor? Hande Erçel'in minik yeğeni Aylin Mavi'den kahreden haber Seren Serengil'den çok konuşlacak Mehmet Dinçerler iddiası: ''Değişik cinsel fantezileri varmış!'' İbrahim Tatlıses'in baba yüreği dayanamadı... Küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı için bakın neler söyledi Seren Serengil'den Gülşen'e ağır sözler: ''Umarım düşmanca davranışlarından kurtulur'' Serkan Kaya ile Arto'nun davasında Seren Serengil tanık olarak dinlendi Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto, Yıldız Tilbe hakkında konuşamayacak 'Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk imam nikahıyla evli' iddiasına Arto'dan olay yorum Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'dan Gülşen'in aldırdığı karara itiraz Gülşen'den, 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya konuşma yasağı Bergen'in yüzüne kezzap atıldığında tedavisini yapan Prof. Dr. Onur Erol 40 yıl sonra konuştu Arto ve Bircan Bali, Hadise'ye tazminat ödeyecek Mehmet Dinçerler ile evlenmeye hazırlanan Hadise hamile mi? İşte şoke eden 'emlakçı' detayı