Şeyma Subaşı ile uğraşan Arto savaşı kaybetti!

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Arto'ya açtığı davada gülen taraf oldu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Arto’ya 100 bin TL’lik tazminat davası açan Şeyma Subaşı, mahkemeyi kazandı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, Arto’nun sözlerini hakaret kabul ederek, Şeyma Subaşı’ya 10 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.

seyma_burning1-1

Arto’ya hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İstanbul 43. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Arto, Twitter'dan hakaret suçundan 116 gün adli para cezası karşılığı 4 bin 640 lira para cezası ödeyecek.

"KISKANÇLIK OLABİLİR"

Geçtiğimiz günlerde kendisine hakaret eden çetenin gözaltına alınması üzerine, yıllardır bunların olduğunu ve saldırdığını söyleyen Subaşı, “Ben önce onları Allah’a havale ettim. Sıkıntılı günler geçirdiğimi söyleyemeyeceğim ama neden böyle bir şey yaptıklarını anlamıyorum. Kıskançlık olabilir, başka şeyler de olabilir. Nefret dolular. Bugün hepsi yakalandı. Kendileri yazdılar, kendileri oynadılar. Bir şekilde bitti artık” demişti.

Şeyma Subaşı ile uğraşan Arto savaşı kaybetti! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Arto dava tazminat kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.