Canlı yayında fenalaşan Seren Serengil korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, bugün yayına çıktı ancak program sırasında birden fenalaştı. Konuşmakta bile güçlük çeken Seren Serengil sevenlerini endişelendirdi. Ünlü şarkıcı ve sunucunun sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki partneri Bircan Bali ile geçtiğimiz günlerde gerilim yaşayan Seren Serengil'in çenesi kitlenmiş ve yayından apar topar çıkarak hastaneye kaldırılmıştı. Ertesi gün programa geri dönen Serengil sağlık durumuyla ilgili sevenlerini bilgilendirmiş ve ''Dün için kusura bakmayın. Çok hastalandım ama sonraki saatlerde tansiyonumu kontrol altına aldılar, düşürdüler. Ömür boyu tansiyon ilacı içme zorunluluğu getirdiler. Zaten tansiyon hastasıydım ama çok bakmıyordum kendime. Böylelikle korktum dün ve ilacımı alarak hayatıma devam edeceğim. Bütün mesajlarınız için teşekkür ederim.'' açıklamasında bulunmuştu.


PROGRAMA DEVAM EDEMEDİ

Geçtiğimiz günlerde tansiyon sorunu nedeniyle hastanelik olan Seren Serengil bugün programda fenalaştı. Canlı yayın sırasında konuşmakta güçlük çeken ve gözleri dolan Serengil yayından ayrıldı. Tekrar yayına geri dönmeyen Serengil'in hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Seren Serengil'in yaşadığı sağlık sorunu sevenlerini endişelendirdi. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma sosyal medyadan yaptı. Tohma, Serengil'in 1 ay içinde 3. kez hastaneye kaldırıldığını ve şu an şuurunun bulanık olduğunu ifade etti.

''ŞU AN ŞUURU BULANIK''


Tohma yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Seren'i merak edenler... Sabah gayet iyiydi, işine gitti. Ama yine ne olduysa tansiyonu 18.10 ve şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3. kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım.''

seren serengil'in sağlık durumu


''BU YIL MAGAZİNİ BIRAKIYORUM''

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuşan Seren Serengil, magazin yorumculuğunu bırakacağını açıklamıştı. Kadın programı yapmak istediğini belirten Serengil, ''Ben profesyonelim. Geçen sene ölüyordum hastalık sürecinde, affedersiniz altıma ediyordum, kusuyorum yine kimseye fark ettirmeden programı yaptım. Yeter ki moralim iyi olsun. Ama moralim olmazsa duygusal bir yapım olduğu için konsantrasyonum bozuluyor, işimi yapamayacak hale geliyorum, bunlar kontrol altına alınırsa sorun yok. Bu süreçte bir karar aldım, aslında çok önce almıştım bu kararı ama çalıştığım kanalı ve patronumu çok sevdiğim için bu yıl da devam ettim ama bu yıl magazini bırakıyorum. Kendi vizyonumu gösterebileceğim farklı konseptte programlar yapacağım. Kadın programı yapmayı düşünüyorum.'' demişti.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ - SEREN SERENGİL

Canlı yayında fenalaşan Seren Serengil korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Seren Serengil Mustafa Rahman Tohma Söylemezsem Olmaz Bircan Bali Arto
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.