Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programına veda etti

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto ile birlikte yorumculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programının son 3 bölümünde yer almamıştı. Yapımcı Bilal Özbilge tarafından kovulduğu iddia edilen Seren Serengil'in akıbeti merak konusu olmuştu. Serengil, sosyal medya hesabından açıklama yaparak programdan ayrıldığını duyurdu. Ünlü isim, sözlü ve psikolojik şiddete aynı zamanda mobbinge maruz kaldığını öne sürdü.

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil, 9 Ocak günü canlı yayın sırasında fenalaşmış ve yayından çıkıp bir daha geri dönmemişti. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma sosyal medya hesabından ''Seren'i merak edenler... Sabah gayet iyiydi, işine gitti. Ama yine ne olduysa tansiyonu 18.10 ve şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3. kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım.'' şeklinde bir paylaşım yaparak Seren Serengil'in hastaneye kaldırıldığını duyurmuştu.

BİRCAN BALİ VE ARTO'YA ŞOK SÖZLER!


Günlerdir programda yer almayan Seren Serengil'in, yapımcı Bilal Özbilge ile gerginlik yaşayıp programdan kovulduğu öne sürüldü. İddialarının ardından Seren Serengil sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla programdan ayrıldığını duyuran Seren Serengil, mobbing ve baskı gördüğünü öne sürdü. Seren Serengil programdaki partnerleri Arto ve Bircan Bali'yi topa tuttu. Serengil açıklamasını 'şükür' notuyla 1.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programına veda etti - Resim : 2


İşte Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programıyla ilgili tüm detayları anlattığı o açıklaması:


"Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz TV'de yorumculuğunu yapmakta olduğum "Söylemezsem Olmaz" isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak ayrılmış bulunmaktayım.

Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından uğradığım sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarının, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım.

Kanal yönetimine, daha önce programda kalmam konusunda ısrarcı olan ve ayrılma kararımdan beni vazgeçiren, kendisine duyduğum saygı, bazı şeylerin değişeceğine duyduğum güven ve kendisinin hatırı için bir süre daha bu duruma katlandığım kanal sahibimiz Sayın Osman Gökçek'e ve siz değerli seyircilerime teşekkür ediyorum.

Her şeye , tüm mobbing ve baskılara rağmen bütün özverim, iyi niyetim ve anlayışımla devam ettiğim programda, uzun zamandır Beyaz TV dışında başkaca bir çalışma hayatı olmamış kişileri, yapımcıyı ve diğer arkadaşlarımı da düşünerek bundan sonra başka bir yerde iş bulma imkanlarının piyasa koşulları gereği zor olduğunu bildiğimden kimsenin kazancıyla, çalışma hayatıyla ve en önemlisi de ekmeğiyle oynamak gibi bir düşüncem olamayacağından bugüne kadar birçok farklı projede yer almış birisi olarak tarafımın böyle endişeleri bulunmadığından hiç kimseyi bir tercih yapmaya zorlamaksızın sulhen çözüm üretmek için çok çabalamış olsam da katlanmak zorunda kaldığım, her gün dozu daha da artan ve son aşamada şahsıma, aileme yapılan hakaretler ve kişilik haklarıma yapılan ihlaller ile tüm bunlara yapım ekibi tarafından da göz yumulması sebebiyle daha fazla olanlara tahammülüm kalmadığından aynı zamanda bu durumdan sağlığımın da kötü yönde etkilenlenmesi üzerine programdan ayrıldığımı beni seven, soran, hatır bilen tüm değerli seyircilerim ve takipçilerim ile paylaşırım.

En yakın zamanda sizin de beni görmek isteyeceğiniz, iş, emek ve enerjimi hak eden, saygı koşullarının korunduğu, vizyonuma uygun farklı projelerde görüşmek üzere. Şimdilik sizden kısa bir müsaade istiyorum. Anlayışınız ve desteğinin için teşekkür ederim."

Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programına veda etti - Resim : 3

Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programına veda etti ile ilgili etiketler Seren Serengil Bircan Bali Arto Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.