Arto'dan Çağla Şıkel'e sert cevap!

Eski manken Çağla Şıkel, kendisi hakkında aşağılayıcı bir şekilde konuşan Arto için 1 milyon liralık tazminat davası açarak Arto için uzaklaştırma kararı aldı. Arto bu davaya sessiz kalmadı.

Çağla Şıkel, YouTube kanalında kadınlar için 'Mini etekle frikik vermeden nasıl oturulur?' videosu yayınlamıştı. Arto ise videonun altına 'Oturup kalkmayı öğreteceğine, TV'de m..m.. 70 milyona göstermemeyi öğretsin' diyerek yorum yazmış sonrasında ise kısa sürede yorumu silmişti.

Çağla Şıkel yorumları nedeniyle Arto'ya 1 milyon liralık tazminat davası açtı. Ünlü manken, ayrıca iletişim araçlarından rahatsız etmemesi ve kendisine yaklaşmaması için Arto hakkında uzaklaştırma kararı da çıkarttı.

Arto ise, kendisine 1 milyon liralık dava açan Şıkel’e sosyal medyadan ateş püskürdü.

Arto yayınladığı videoda, “Kocasından alamadığı parayı benden alacak herhalde, hayatım onu kocandan alacaksın benden değil. Ona yıllarını verdin bana değil. O yüzden para varsa, parayı kocandan alacaksın, parayı benden almayacaksın. Git kocandan al hadi başka kapıya…

Arto'dan Çağla Şıkel'e sert cevap!

 

Arto'dan Çağla Şıkel'e sert cevap! ile ilgili etiketler Arto Çağla Şıkel dava yotube tazminat uzaklaştırma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.