Seren Serengil'den sağlık durumu hakkında açıklama

'Söylemezsem Olmaz' programının dün yayınlanan bölümünde Bircan Bali ile tartışan Seren Serengil'in çenesi kitlenmiş ve tansiyonu düşmüştü. Programın bugünkü bölümünde yeniden izleyici karşısına çıkan Seren Serengil sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Dün gerilim yaşayan Seren Serengil ile Bircan Bali arasında yine soğuk rüzgarlar esti.

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının dünkü bölümünde Bircan Bali ile gerilim yaşayan Seren Serengil'in çenesi tutulmuş ve yayından apar topar çıkmıştı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Seren Serengil sevenlerini korkuttu. Seren Serengil, bugün yeniden canlı yayına çıktı.

''ÖMÜR BOYU TANSİYON İLACI İÇECEĞİM''

Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Seren Serengil, ''Dün için kusura bakmayın. Çok hastalandım ama sonraki saatlerde tansiyonumu kontrol altına aldılar, düşürdüler. Ömür boyu tansiyon ilacı içme zorunluluğu getirdiler. Zaten tansiyon hastasıydım ama çok bakmıyordum kendime. Böylelikle korktum dün ve ilacımı alarak hayatıma devam edeceğim. Bütün mesajlarınız için teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Bircan Bali ise, ''Geçmiş olsun. Seren'in yüksek tansiyon problemi var. Dün de maalesef yüksek tansiyondan dolayı hastaneye gitti.'' dedi.

Yayında iletişim adresini veren Bircan Bali, Seren Serengil'e de söz hakkı verdi. Partnerlerinin aksine Instagram hesabını söylemeyen Serengil, "Benimkini zaten biliyorsunuz" diyerek güldü. Bali'nin o esnadaki bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.

DÜNKÜ YAYINDA NE OLMUŞTU?

Demet Akalın'la çıktığı Amerika tatilinden döndükten sonra programa dahil olan Seren Serengil ''Ayağımın tozuyla Amerika'dan geldim. Sizleri çok özledim. Sizler de beni çok özlemişsiniz. Hepinize öpücüklerimi gönderiyorum. Halaysız, danssız falan açtık programı. Gündem Bircan Bali'de'' açıklamasını yapmış, Bircan Bali de Seren Serengil'e ''Halaysız, danssız açtık... İstiyorsanız bir halay çekelim. Ama şarkı hazırlamadık. Sen oturuyorsun ya 'günaydınlar günaydınlar' diye... Seni bozmayalım diye halay çekmedik'' şeklinde yanıt vermişti.

Bircan Bali'nin ''Sen varken de dert çekiyorum'' demesi üzerine Seren Serengil ''Sözümü kesme'' diyerek Bircan Bali'ye sert bir cevap vermiş ve ilerleyen dakikalarda da ''Çenem kitlendi, ne oldu anlamadım'' diyerek yayından ayrılmıştı.

Seren Serengil'den sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Bircan Bali Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Arto
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.