Ameliyat olan Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan açıklama

50 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil günler önce duyurduğu geri dönüşüm ameliyatını olmak için dün akşamdan hastaneye yattı. Bu sabah ameliyata girerken bir veda videosu çeken ve sevdiklerinden helallik isteyen ünlü sanatçı ameliyattan çıktı. Serengil'in yanından bir an bile ayrılmayan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bu sabah ameliyata alınan Seren Serengil'in son sağlık durumu tüm sevenleri tarafından merak konusu olmuştu. Yaklaşık 4 saat geçmesi planlanan ameliyata bu sabah 08:50'de alınan Seren Serengil ameliyattan çıktı.

Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Serengil'in ameliyatını gerçekleştiren doktoru Alper Çelik'e teşekkür ederek güzel haberi duyurdu:

''Allahım sana sonsuz şükürler olsun. Ameliyatımız güzel geçti. İyi olucaz dedim''

Ameliyat olan Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan açıklama

Seren Serengil'in sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programındaki partneri Bircan Bali de Seren Serengil'in riski ameliyatının bittiğini belirterek sağlık durumuyla ilgili "Durumu iyi, ameliyattan çıktı. Mustafa Tohma beni aradı, ameliyattan çıktığını birkaç saat uyutulacağını söyledi. Ameliyatta gereken tüm müdahaleler yapılmış” ifadelerini kullandı.

Ameliyat olan Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan açıklama ile ilgili etiketler Seren Serengil Ameliyat Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.