Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ablasının izinden gidiyor! İşte ilk single çalışması!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin kız kardeşi Ayça Tilki ablasının izinden gidiyor. 15 yaşındaki Ayça, ilgilendi single çalışması 'Sen Gibi'yi müzik dünyasına sundu. Diğer taraftan Ayça'nun menajerliğini de annesi Havva Öztel yapacak.

İlk olarak 16 yaşında Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" şarkısında vokal olarak yer alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'den sonra kardeşi Ayça Tilki'de şarkıcılığa soyundu. Ablasının izinden yürüyen 15 yaşındaki Ayça Tilki, ilk single 'Sen Gibi'yi müzik sevelerin beğenisine sundu. Öte yandan Ayça'nın ilk parçasının şarkıcı Mekin'e ait olduğu da ortaya çıktı...

"ABLASININ İZİNDEN YÜRÜYOR"

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin, kız kardeşi Ayça Tilki'de şarkıcılığa soyundu. 2019 yılında oyunculuğa adım atan 15 yaşındaki Ayça Tilki, bu kez şansını şarkıcılıkta deneyecek. Geçtiğimiz yıllarda DMC & NETD yapımı olan 'Masal Şatosu: Sihirli Davet'i isimli fantastik filmde rol alan Tilki, ilk single'nı çıkardı.

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ablasının izinden gidiyor! İşte ilk single çalışması!

Ablasının izinden gitmeyi tercih eden Ayça Tilki, şarkıcı Mekin ile çalışarak ilk parçası 'Sen Gibi'yi müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ablasının izinden gidiyor! İşte ilk single çalışması! - Resim : 2

Öte yandan Ayça Tilki'nin de ablası Aleyna Tilki'nin menajerliğini yapan annesi Havva Öztel'in yapacağı düşünülüyor.

Henüz 15 yaşında olan Ayça Öztel'in ablası kadar büyük bir başarıyı yakalayıp, yakalamayacağı merak konusu oldu...

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ablasının izinden gidiyor! İşte ilk single çalışması! - Resim : 3

 

 

 

 

 

 

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ablasının izinden gidiyor! İşte ilk single çalışması! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Ayça Tilki müzik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.